De krant van de Galerijen

De krant van de Galerijen
09-10-11/2018

Gazette 27

Welkom in deze passage die elk jaar meer en meer Belgische en internationale bezoekers trekt! En de uitstraling van de Galerijen, ook tot in het buitenland, wordt dankzij u elk jaar groter! Door uw foto’s, uw ervaringen, uw goede adresjes te delen… Het leven van de Galerijen overstijgt de wildste dromen van Jean-Pierre Cluysenaar, hun geniale architect! Ze hebben natuurlijk hun authenticiteit, hun multifunctionele aspect behouden door tegelijkertijd winkels, theaters, een hotel, een bioscoop, appartementen (ontdek er een in elke Gazette!) kantoren, een coworking ruimte… te herbergen en mee te gaan met hun tijd!

De Galerijen die in 1847 volstrekt avant-gardistisch waren, blijven in de voorhoede… U kunt ze elk weekend met hun light show bewonderen maar we nodigen u ook uit om onze website te bezoeken die totaal vernieuwd werd om u nog beter te verwelkomen en u te begeleiden bij uw bezoek.

De Galerijen blijven niet stil. Na de jumelage met de Passage Pommeraye (Nantes) in 2016, gaat het avontuur verder met de Galerie Vivienne (Parijs 2e). De drang om samenwerkingen met prestigieuze erfgoedruimtes op te zetten is te sterk! De ontwikkeling van een virtueel maar ook wezenlijk netwerk dat het werk van Jean-Pierre Cluysenaar aanvult.

Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt