Goed om weten

Homepagina afbeelding van Les Galeries Royales Saint-Hubert

Zin om even te ontsnappen aan het hectische leven, zonder Brussel te verlaten? In het hart van de Koninklijke Galerijen ontdekt u het echte culturele leven…

In de Koninginnegalerij vindt u Cinéma Les Galeries. U ontdekt er een gevarieerd programma, van de laatste box-office releases tot arthouse cinema. Het Théâtre Royal des Galeries, in de Koningsgalerij, biedt ook een divers aanbod van zowel moderne als klassieke schrijvers. En Boekhandel Tropismes in de Prinsengalerij biedt u een boeiende doorsnede van de franstalige literatuur van gisteren en vandaag.

Brusselaars ontspannen zich graag in de Koninklijke Galerijen – overdekt en stijlvol, altijd gezellig, zelfs met het grillige Belgische weer. Kom flaneren in de oudste gaanderijen van Europa en snuif de unieke sfeer op.

U treft er exclusieve juwelenwinkels, overheerlijke patisseriewinkels en de beste chocolatiers van het land. Slechts een korte wandeling verwijderd van de Grote Markt. Een onvergetelijke winkelervaring in het hart van Brussel, vlakbij het openbaar vervoer en openbare parkings.

Vergeet zeker ook de sublieme restaurants, de gezellige brasseries en de sfeervolle cafés niet te ontdekken. En neem gerust plaats op een van de vele terrasjes. Puur genieten, het hele jaar door.

Car

Snuif de smaak op in de Galerijen

Ontdek onze restaurants
Car

De gezelligste plek om te shoppen

Ontdek onze artisanale winkels
Car

Een plaats om je heerlijk te ontspannen

Ontdek ons entertainmentaanbod

Zij zijn naar de galerijen geweest

Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt