Ontspanning

Een ruime waaier aan culturele hotspots, theaters én een arthouse cinema om écht even te ontspannen.

Boekhandel Tropismes

Boekhandel Tropismes

Boekhandel Tropismes is een algemene Franstalige boekenwinkel in Brussel, gelegen op een plek met een rijke geschiedenis. Ontdek een grote keuze aan werken, voornamelijk op het gebied van literatuur, menswetenschappen, schone kunsten en jeugd.
Boekhandel Tropismes: altijd weer een ontdekking
Boekhandel Tropismes blijft de nieuwsgierigheid van haar klanten prikkelen en stimuleert het boekenvak in een geest van onafhankelijkheid en onderzoek.

U vindt hier een mooie selectie aan boeken, in een ruime waaier aan stijlen, uit elk denkbaar tijdperk. Van de grote klassiekers tot meer specifieke naslagwerken, van de gerenommeerde namen van de literatuur tot de nieuwe revelaties van kleine uitgevers.
Ruime keuze aan literatuur
Kunt …

Meer lezen
Cinéma Galeries

Cinéma Galeries

Cinéma Galeries is een van de mooiste bioscopen van Brussel, met een gevarieerd programma – van de nieuwste releases en box-office hits tot de betere arthouse cinema...
Cinéma Galeries: Arthouse cinema in Brussel – en véél meer dan dat
In de Koninginnegalerij in Brussel leeft de Arthouse cinéma volop, in Cinéma Galeries. Met een zeer gerichte programmering verkent deze bioscoop de beeldcultuur in al zijn vormen: van film, animatie en beeldende kunst tot actuele internetcultuur. Deze bioscoop laat u cinema ontdekken, wars van de platgetreden paden.

Cinéma Galeries programmeert gevarieerd en consistent. Deze bioscoop is een baken van de arthouse cinema en selecteert …

Meer lezen
Maria Chapel

Maria Chapel

Op de Rue des Bouchers nummer 43 schuilt een ruimte voor creatie en ontwerp. Een universum dat gericht is op kunst, interieurvormgeving en de creatie van unieke objecten. Vandaag opent dit kunstatelier in Brussel zijn deuren voor u.
Een kunstatelier in het hart van Brussel
In hun kunstatelier in Brussel, aan de Rue des Bouchers, werken schilderes Catherine Maria Chapel en binnenhuisarchitect Charlotte Speeckaert aan hun projecten. Soms solo, soms samen. Altijd met hun unieke individuele talenten.

Charlotte Speeckaert, een gedreven binnenhuisarchitecte met een passie voor ontwerp, heeft zich gespecialiseerd in interieurdesign en interieurvormgeving. U kan kennismaken met haar talent via de …

Meer lezen
Photo Gallery

Photo Gallery

Fotografielessen in Brussel, fotobewerking, tentoonstellingen, shoots in studio of op locatie… Photo Gallery vzw dompelt u onder in een wereld van fotografie.
Fototentoonstelling, shoots en lessen in fotografie in Brussel
Photo Gallery is een promotiecentrum voor fotografie, een plaats voor ontmoeting en debat, maar ook een opleidingscentrum voor fotografie. Fotografielessen in Brussel volgen? Dan bent u hier aan het juiste adres

De vzw stelt verschillende activiteiten voor:

Fotografielessen in Brussel

Krijg de kunst van het fotograferen en van het bewerken van foto’s onder de knie. Leer de kneepjes van Photoshop of Lightroom. Deze fotolessen zijn geschikt voor iedereen, voor alle kennisniveaus: beginners, hobbyisten, professionals, …

Meer lezen
Salsa Brussel

Salsa Brussel

Ritmisch bewegen, vol plezier en sensualiteit? Waarom zou u geen salsalessen volgen in Brussel? Maak kennis met dé school voor salsa en andere populaire latinodansen in het centrum van de stad, op de verdieping boven de Prinsengalerij!
Salsalessen in Brussel, voor alle niveaus
Salsa Bruxelles is sinds 1991 hét adres voor salsalessen in Brussel. Maar ook lessen in andere populaire Latijns-Amerikaanse dansen voor koppels komen hier aan bod. U leert alles in een ontspannen sfeer en volgens een nauwgezette techniek.

De lessen van een 90-tal minuten, zijn aangepast aan dansers van alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Lessen worden in het Frans en …

Meer lezen
Théâtre du Vaudeville

Théâtre du Vaudeville

Zoekt U een zaal voor een privéfeest of professioneel evenement in Brussel? Het Théâtre du Vaudeville opent zijn deuren voor... Ontdek deze locatie met een wervelend verleden in het centrum van de stad!
Het Théatre du Vaudeville, een sprankelende plek
Zoekt U een zaal voor een evenement in Brussel? Ontdek de pracht en praal van deze theaterzaal. Het Théâtre du Vaudeville, dat ingehuldigd werd in 1884, is een plek waar geschiedenis tot leven komt. En dankzij een recente renovatie, komt de oorspronkelijke charme nog beter tot zijn recht.

De unieke sfeer van een theaterzaal, de glamoureuze ziel van de gouden details, de art-déco-stijl... …

Meer lezen
Théâtre Royal des Galeries

Théâtre Royal des Galeries

Ontspannen, lachen, huilen... Dat is de slogan van het Théâtre Royal des Galeries. Dit Brusselse theater presenteert een gevarieerd programma en overtreft ongetwijfeld uw verwachtingen.
Het Théâtre des Galeries, een programma voor iedereen
Het Théâtre des Galeries, met passie geleid door David Michels, wil vooral een plaats zijn van ontspanning. Het staat bekend om zijn gevarieerde programmatie, met een duidelijk streven naar een nieuwe kijk op de realiteit.

Op de affiche van het Théâtre Royal des Galeries vindt men gedurende het ganse jaar zowel klassieke als eigentijdse auteurs. U geniet van stukken van onder meer Feydeau, Molière, Shakespeare, Tchekov, Pirandello, Ray Cooney, Neil …

Meer lezen
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt