Ontspanningen

Een ruime waaier aan culturele hotspots, theaters én een arthouse cinema om écht even te ontspannen.

Boekhandel Tropismes

Boekhandel Tropismes

Boekhandel Tropismes is een algemene Franstalige boekenwinkel in Brussel, gelegen op een plek met een rijke geschiedenis. Ontdek een grote keuze aan werken, voornamelijk op het gebied van literatuur, menswetenschappen, schone kunsten en jeugd.

Meer lezen
Cinéma Galeries

Cinéma Galeries

Cinéma Galeries is een van de mooiste bioscopen van Brussel, met een gevarieerd programma – van de nieuwste releases en box-office hits tot de betere arthouse cinema...

Meer lezen
Maria Chapel

Maria Chapel

Op de Rue des Bouchers nummer 43 schuilt een ruimte voor creatie en ontwerp. Een universum dat gericht is op kunst, interieurvormgeving en de creatie van unieke objecten. Vandaag opent dit kunstatelier in Brussel zijn deuren voor u.

Meer lezen
Photo Gallery

Photo Gallery

Fotografielessen in Brussel, fotobewerking, tentoonstellingen, shoots in studio of op locatie… Photo Gallery vzw dompelt u onder in een wereld van fotografie.

Meer lezen
Salsa Brussel

Salsa Brussel

Ritmisch bewegen, vol plezier en sensualiteit? Waarom zou u geen salsalessen volgen in Brussel? Maak kennis met dé school voor salsa en andere populaire latinodansen in het centrum van de stad, op de verdieping boven de Prinsengalerij!

Meer lezen
Théâtre du Vaudeville

Théâtre du Vaudeville

Zoekt U een zaal voor een privéfeest of professioneel evenement in Brussel? Het Théâtre du Vaudeville opent zijn deuren voor... Ontdek deze locatie met een wervelend verleden in het centrum van de stad!

Meer lezen
Théâtre Royal des Galeries

Théâtre Royal des Galeries

Ontspannen, lachen, huilen... Dat is de slogan van het Théâtre Royal des Galeries. Dit Brusselse theater presenteert een gevarieerd programma en overtreft ongetwijfeld uw verwachtingen.

Meer lezen
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt