Cinéma Galeries

Cinéma Galeries

Cinéma Galeries is een van de mooiste bioscopen van Brussel, met een gevarieerd programma – van de nieuwste releases en box-office hits tot de betere arthouse cinema…

Cinéma Galeries: Arthouse cinema in Brussel – en véél meer dan dat

In de Koninginnegalerij in Brussel leeft de Arthouse cinéma volop, in Cinéma Galeries. Met een zeer gerichte programmering verkent deze bioscoop de beeldcultuur in al zijn vormen: van film, animatie en beeldende kunst tot actuele internetcultuur. Deze bioscoop laat u cinema ontdekken, wars van de platgetreden paden.

Cinéma Galeries programmeert gevarieerd en consistent. Deze bioscoop is een baken van de arthouse cinema en selecteert vier programmeringsmomenten in de loop van het jaar.

Cinéma Galeries richt zich ook op het jongere publiek, met een programma en verschillende activiteiten voor kinderen. Filmsessies voor leerlingen worden ook georganiseerd. De cinéma richt ook tentoonstellingen in die gewijd zijn aan een bepaald thema of een bepaalde filmregisseur.

Festivals, thema-avonden, premières en retrospectieven geven hier ritme aan het leven van de cinema – het ganse jaar door.

Een unieke plek om te ontdekken

De Koninklijke Sint-Hubertus Galerij is het prestigieuze decor voor deze arthouse cinema in Brussel! De voorgevel uit de XIXe eeuw, de originele deuren, de Romaanse en mediterane decoratie, de stijl tussen art-déco en modernisme… Het draagt allemaal bij tot de sfeer van deze wonderlijke plek.

Wat u mag verwachten? Twee grote bioscoopzalen, een privé-tentoonstellingszaal van 1000 m² en een stemmige bar. Dat zijn de ingrediënten waarmee Cinéma Galeries u onthaalt. Op de ondergrondse verdiepingen ontdekt u unieke locaties waar tentoonstellingen en exposities een extra dimensie krijgen. Werkelijk een onovertroffen plek in het hart van Brussel.

Meer entertainement
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt