Maria Chapel

Maria Chapel

Op de Rue des Bouchers nummer 43 schuilt een ruimte voor creatie en ontwerp. Een universum dat gericht is op kunst, interieurvormgeving en de creatie van unieke objecten. Vandaag opent dit kunstatelier in Brussel zijn deuren voor u.

Een kunstatelier in het hart van Brussel

In hun kunstatelier in Brussel, aan de Rue des Bouchers, werken schilderes Catherine Maria Chapel en binnenhuisarchitect Charlotte Speeckaert aan hun projecten. Soms solo, soms samen. Altijd met hun unieke individuele talenten.

Charlotte Speeckaert, een gedreven binnenhuisarchitecte met een passie voor ontwerp, heeft zich gespecialiseerd in interieurdesign en interieurvormgeving. U kan kennismaken met haar talent via de website www.lasabliereinteriors.com.

Schilderes Catherine Maria Chapel, die al heel jong een opleiding kreeg in aquarel, heeft een uitzonderlijke voorkeur ontwikkeld voor prachtige landschappen. In haar universum vindt men dromerige scenografieën, geïnspireerd door de Finistère waarvan zij afkomstig is. Catherine Maria Chapel put haar inspiratie ook uit de schoonheid van de natuur. Zo zijn bloemen, insecten, dieren en lucht terugkerende thema’s bij deze bekende aquarellist.

In dit kunstatelier in Brussel komen beide werelden samen.

Maria Chapel: aquarel-lessen in Brussel

Catherine Maria Chapel heeft besloten om haar universum van dromen, schoonheid en poëzie te delen. Door middel van haar werken, uiteraard, maar ook door middel van lessen in aquarel.

De kunstenares organiseert aquarel-lessen in Brussel. In haar atelier geeft zij les in klassieke en eigentijdse aquareltechnieken. Deze kunstschilder organiseert ook stageweekends die zich richten op het aanleren van aquareltechnieken.

Wilt u aquarel-lessen te volgen in Brussel? Neem dan contact op met aquarellist Catherine Maria Chapel !

 

 

Meer entertainement
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt