Salsa Brussel

Salsa Brussel

Ritmisch bewegen, vol plezier en sensualiteit? Waarom zou u geen salsalessen volgen in Brussel? Maak kennis met dé school voor salsa en andere populaire latinodansen in het centrum van de stad, op de verdieping boven de Prinsengalerij!

Salsalessen in Brussel, voor alle niveaus

Salsa Bruxelles is sinds 1991 hét adres voor salsalessen in Brussel. Maar ook lessen in andere populaire Latijns-Amerikaanse dansen voor koppels komen hier aan bod. U leert alles in een ontspannen sfeer en volgens een nauwgezette techniek.

De lessen van een 90-tal minuten, zijn aangepast aan dansers van alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Lessen worden in het Frans en het Engels georganiseerd, elke dag van maandag tot zaterdag. U wordt begeleid door vriendelijke en competente leraren die staan te popelen om hun passie met u te delen.

Salsa Bruxelles, is eerst en vooral een salsaschool in Brussel, maar ook een ontmoetingsplaats waar personen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen. Kom alleen of met z’n tweeën genieten op het ritme van de muziek!

Een salsaschool in het centrum van Brussel

Volg salsalessen in Brussel, maar ook bachata, merengue, cha-cha-cha, cubaanse sound… Op enkele minuten van de Grote Markt en van het Centraal Station, op de verdieping boven de Prinsengalerij, in een witte zaal met klassieke allures. Kom als koppel of alleen de populaire Latijns-Amerikaanse dansen ontdekken!

Wilt u ook salsalessen volgen in Brussel? Ontmoet dit team van gepassioneerde leraren die u wegwijs maken in de wereld van de Latijns-Amerikaanse ritmes!

Salsa Bruxelles organiseert eveneens privé lessen op aanvraag, maar ook demonstraties of initiatielessen tijdens evenementen.

 

Meer entertainement
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt