Théâtre du Vaudeville

Théâtre du Vaudeville

Zoekt U een zaal voor een privéfeest of professioneel evenement in Brussel? Het Théâtre du Vaudeville opent zijn deuren voor… Ontdek deze locatie met een wervelend verleden in het centrum van de stad!

Het Théatre du Vaudeville, een sprankelende plek

Zoekt U een zaal voor een evenement in Brussel? Ontdek de pracht en praal van deze theaterzaal. Het Théâtre du Vaudeville, dat ingehuldigd werd in 1884, is een plek waar geschiedenis tot leven komt. En dankzij een recente renovatie, komt de oorspronkelijke charme nog beter tot zijn recht.

De unieke sfeer van een theaterzaal, de glamoureuze ziel van de gouden details, de art-déco-stijl… Het Théâtre du Vaudeville is zonder enige twijfel dé plek die prestige en authenticiteit combineert. Perfect om uw bijeenkomsten glans te geven! De ideale plek om uw privéfeest of corporate event te organiseren.

Een zaal die past bij uw evenement in Brussel

Het Théâtre du Vaudeville herbergt een polyvalente ruimte van 250 m² die is uitgerust volgens de nieuwste technieken. Deze zaal voor evenementen in Brussel is perfect geschikt voor conferenties, seminaries, walking diners, defilés met catwalk, dansavonden… Een systeem van verschuifbare zitplaatsen onder de scène biedt u de mogelijkheid om het parterre op maat in te richten. De zaal biedt ruimte voor 160 zitplaatsen en tot 350 staplaatsen.

Het theater is ideaal gelegen, in het hart van de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij. In het centrum van Brussel, niet ver van de Grote Markt. Een groot voordeel voor uw evenement! Een cateraar staat tot uw beschikking. De formule wordt op maat ontwikkeld: koud of warm buffet, banket, cocktaildiner, walking diner, maaltijd geserveerd aan tafel… Gezellige B&B-kamers, langs het Théâtre gelegen, maken het geheel compleet.

Meer entertainement
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt