Diensten

Boekhandel Tropismes

Boekhandel Tropismes

Boekhandel Tropismes is een algemene Franstalige boekenwinkel in Brussel, gelegen op een plek met een rijke geschiedenis. Ontdek een grote keuze aan werken, voornamelijk op het gebied van literatuur, menswetenschappen, schone kunsten en jeugd.

Meer lezen
Coworking Les Galeries

Coworking Les Galeries

Coworking Les Galeries is een coworking space in Brussel. Deze ruimte biedt bovendien onderdak aan evenementen en aan kunst. Gelegen in het hart van Brussel, op het verdiep van de prestigieuze Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Een uniek concept dat startups, onafhankelijken en bedrijven de coworking space biedt die ze zoeken.

Meer lezen
Gastenkamers van het Vaudeville Theater

Gastenkamers van het Vaudeville Theater

In de Gastenkamers van het Vaudeville Theater verblijf je in een charmante setting, tussen geschiedenis en moderniteit. Beleef een uitzonderlijke ervaring in het hart van Brussel!

Meer lezen
Gratiae Cosmetics

Gratiae Cosmetics

Huidverzorging die écht het verschil maken? Gratiae Cosmetics in Brussel biedt u een deugddoend gamma aan biologische schoonheidsbehandelingen. Met producten gemaakt van natuurlijke biologische ingrediënten. Uw garantie op gezonde én duidelijke resultaten.

Meer lezen
Hotel des Galeries

Hotel des Galeries

Vlakbij de Grote Markt bevindt zich Hotel des Galeries. Gelegen op één van de mooiste locaties van Brussel. Een indrukwekkend viersterrenhotel waar luxe nog zijn ware betekenis kent. Een chique en gezellige plek, perfect om er even tussenuit te gaan in het hart van Brussel.

Meer lezen
Façade de la banque ING des Galeries Royales Saint-Hubert

ING

De ING bank in Brussel centrum - in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij - verwelkomt u met de glimlach. Hier vindt u alle diensten die uw leven makkelijker maken.

Meer lezen
Voyage à travers tes sens

Voyage à travers tes sens

Table d' hôtes, wijnproeverijen, culinaire evenementen, kooklessen in Brussel ... Er zijn weinig culinaire belevingen waarvoor u niét terecht kunt in het appartement van Véronique Toefaert. Welkom in een wereld van smaak, midden in de Koninginnegalerij. 

Meer lezen
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt