Boekhandel Tropismes

Boekhandel Tropismes

Boekhandel Tropismes is een algemene Franstalige boekenwinkel in Brussel, gelegen op een plek met een rijke geschiedenis. Ontdek een grote keuze aan werken, voornamelijk op het gebied van literatuur, menswetenschappen, schone kunsten en jeugd.

Boekhandel Tropismes: altijd weer een ontdekking

Boekhandel Tropismes blijft de nieuwsgierigheid van haar klanten prikkelen en stimuleert het boekenvak in een geest van onafhankelijkheid en onderzoek.

U vindt hier een mooie selectie aan boeken, in een ruime waaier aan stijlen, uit elk denkbaar tijdperk. Van de grote klassiekers tot meer specifieke naslagwerken, van de gerenommeerde namen van de literatuur tot de nieuwe revelaties van kleine uitgevers.

Ruime keuze aan literatuur

Kunt u maar moeilijk kiezen? Bekijk de suggesties, lees de commentaren die klanten schrijven over bepaalde boeken of vraag om advies. Het personeel is heel vriendelijk en professioneel.

Boekhandel Tropismes in Brussel heeft een boeiende agenda vol activiteiten op touw gezet: ontmoetingen met schrijvers, tentoonstellingen, signeersessies, studiedagen en zoveel meer.

Tropismes, legendarische boekenhandel in Brussel centrum

Deze boekenwinkel in Brussel is gelegen in het centrum van de stad. Boekhandel Tropismes, in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij, is gevestigd op een uitzonderlijk mooie locatie.

Het sublieme kader van de Prinsengalerij, de indrukwekkende mezzanine, de muren en spiegels, de plafonds in stucwerk, de vergulde zuilen, het enorme uithangbord in neon… Boekhandel Tropismes baadt in een bijzondere sfeer. De boekenrekken en tentoonstellingstafels komen hier prachtig tot hun recht.

Op zoek naar het perfecte boek

Snuisteren tussen de boekenrekken op zoek naar uw volgende boek, ontspannen in de tuin of plaatsnemen met een boek en een koffietje… Op deze uitzonderlijke plek staat de tijd even stil.

Het assortiment aan boeken in deze boekenwinkel in Brussel, is verdeeld over drie niveaus. Elk thema heeft zijn eigen ruimte. Op de benedenverdieping vindt u literatuur, pocketboeken en polars. Op de eerste verdieping jeugdboeken en strips. In de kelder ontdekt u een fijne selectie aan werken in de menswetenschappen, geschiedenis, keuken, reizen en ontspanning, filosofie, kunst, muziek en film…

Boekhandel Tropismes in Brussel verwelkomt u op een aangename, boeiende reis doorheen de literatuur.

Meer diensten
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt