Coworking Les Galeries

Coworking Les Galeries

Coworking Les Galeries is een coworking space in Brussel. Deze ruimte biedt bovendien onderdak aan evenementen en aan kunst. Gelegen in het hart van Brussel, op het verdiep van de prestigieuze Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Een uniek concept dat startups, onafhankelijken en bedrijven de coworking space biedt die ze zoeken.

Coworking space in Brussel

Productief werken, op een buitengewone plek? Ontdek deze coworking space in Brussel. Gedeelde en private bureaus, vergaderzalen, ruimtes voor evenementen en een kunstgalerij komen samen op eenzelfde plek. Chic én elegant, efficiënt én uniek.

Coworking Les Galeries is een unieke coworking space in Brussel. Het is ook een originele vergader- en evenementenplek, perfect voor de organisatie van seminaries, conferenties, workshops, opleidingen… Tenslotte wordt de ruimte ook gebruikt als kunstgalerij waar de werken van Belgische en buitenlandse artiesten en designers worden tentoongesteld.

Wilt u alleen of in een groep werken? Voor een uurtje, een dag, een maand of een jaar? Coworking Les Galeries stelt flexibele formules voor die aan alle behoeftes voldoen.

Veel meer dan alleen maar een gedeelde bureau

Coworking Les Galeries is een coworking space in Brussel met een fenomenaal vrij zicht op de Koninklijke Galerijen. Het is echter ook  een inspirerende leefplek. Ontmoet andere professionals uit uw sector, deel ideeën, projecten of klanten. Ontwikkel uw netwerk en laat uw bedrijf groeien en bloeien!

Deze coworking space in Brussel is perfect gelegen. In het hart van het historisch centrum, enkele minuten verwijderd van de Grote Markt en het Centraal Station. De inrichting is elegant en verfijnd; de sfeer aangenaam. Het is de ideale plek om er uw bureau of professioneel adres onder te brengen of een vergadering te organiseren.

Kom veel meer dan een bureau delen! De ploeg van Coworking Les Galeries verwelkomt u met open armen. Open het hele jaar door, 24u/24 en 7d/7.

Delen op

Meer diensten
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt