Gastenkamers van het Vaudeville Theater

Gastenkamers van het Vaudeville Theater

In de Gastenkamers van het Vaudeville Theater verblijf je in een charmante setting, tussen geschiedenis en moderniteit. Beleef een uitzonderlijke ervaring in het hart van Brussel!

Een charmante gastenkamer in Brussel, op een mythische plek

Verblijf in de Koninginnegalerij alsof je er zelf woont. De Gastenkamers van het Vaudeville Theater werden ontworpen met smaak en oog voor detail. De perfecte manier om deze mythische plek écht te beleven.

Dit gastenverblijf beschikt over vier mooie dubbele, niet-rokers kamers. Elk met zorg ingericht en uitgerust met een eigen badkamer en wc. De kamers beschikken over een TV, Wi-Fi en de laatste technologieën.

Verblijf op een plek vol geschiedenis! Alle kamers zijn ingericht volgens een thema die dat de geschiedenis van de Koninginnegalerij belicht. Deze charmante gastenkamers in Brussel zijn dé kans om je onder te dompelen in de uitzonderlijke sfeer van de prestigieuze Koninginnegalerij. Sommige kamers hebben een adembenemend zicht op de galerij. En ook het ontbijt zal u plezier: rijkelijk gepresenteerd met broodjes, fruitsappen en andere lekkernijen. Kortom, de Gastenkamers van het Vaudeville Theater zijn een onmisbaar adres voor iedereen die houdt van comfort en elegantie.

B&B in Brussel: uitzonderlijke locatie in het hart van een levendige buurt

Als je verblijft in de Gastenkamers van het Vaudeville Theater, word je ondergedompeld in de prestigieuze sfeer van de Koninginnegalerij. Je logeert in het hart van een levendige buurt, in het centrum van Brussel. Geniet van de vele toeristische attracties van het centrum, ontdek de winkels en restaurants in de buurt. Het openbaar vervoer is vlakbij.

Boek snel jouw charmante gastenkamer in Brussel. En beleef magische momenten in het hart van onze hoofdstad!

Meer diensten
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt