Gratiae Cosmetics

Gratiae Cosmetics

Huidverzorging die écht het verschil maken? Gratiae Cosmetics in Brussel biedt u een deugddoend gamma aan biologische schoonheidsbehandelingen. Met producten gemaakt van natuurlijke biologische ingrediënten. Uw garantie op gezonde én duidelijke resultaten.

Biologische Cosmetica in Brussel

Crèmes voor het gelaat, lichaam en nagels… Gratiae Cosmetics biedt u een gamma van biologische cosmetica in Brussel. Het doel? Verjongen met huidbehandelingen die rijk zijn aan thermisch water en mineralen. Het natuurlijke middel tegen veroudering. Met pure extracten van organische planten.

Amandelolie, pepermuntolie, citroenzuur, toverhazelaar, aloë vera-gel, thermisch water… Het Gratiae Cosmetics-gamma laat zich inspireren door de natuur. En gebruikt planten die bekend staan voor hun regenererende en herstructurerende eigenschappen. Gratiae cosmetics selecteert een groot gamma aan anti-verouderingsbehandeling met een efficiënt resultaat. Kortom, hét adres voor biologische cosmetica in Brussel.

Biologisch cosmetica in Brussel met behandelingen en massages

De natuurlijke biologische cosmetica in Brussel van Gratiae Cosmetica is het perfecte antwoord voor mensen die op zoek zijn naar voedende, natuurlijke behandelingen. Dit hoogwaardige biologisch cosmeticamerk is genoemd naar de Romeinse godin van charme, schoonheid en vruchtbaarheid.

Even herbronnen? Op de eerste verdieping van de boetiek kan u van behandelingen en massages genieten. Op de kaart: dieptereiniging van het gelaat, verfrissing van de ogen en uitzonderlijke gelaatsbehandelingen. Maar ook een ruime waaier aan massages. Van klassieke massages tot rustgevende massages en massage tegen stress. Van Thaise of Japanse massages tot massages met warme stenen of essentiële oliën. Oh, en vergeet zeker uw voetmassage niet…

Gratiae Cosmetica biedt u ook alle diensten van een schoonheidscentrum: tijdelijke of permanente make-up, ontharingen, manicure en pedicure. Een rustgevende plek in een uitzonderlijke omgeving, gelegen in het hart van de hoofdstad. Uw adres voor schoonheid, jeugd en biologische cosmetica in Brussel.

Delen op

Meer diensten
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt