ING

Façade de la banque ING des Galeries Royales Saint-Hubert

De ING bank in Brussel centrum – in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij – verwelkomt u met de glimlach. Hier vindt u alle diensten die uw leven makkelijker maken.

ING in Brussel: alles wat u van uw bank verwacht

Geld storten of afhalen? Zichtrekeningen beheren of snel uw saldo raadplegen? ING in Brussel centrum biedt u de diensten, producten en het financieel advies dat u nodig hebt om alles uit het leven te halen.

Het ING-kantoor in het centrum van Brussel beschikt over een SelfBank-ruimte waar u overschrijvingen kan uitvoeren, uw saldo kan raadplegen of geld kan afhalen in alle vrijheid. Deze verschillende bankdiensten zijn de hele week beschikbaar.

ING in Brussel: altijd vlakbij

Geld afhalen om te gaan winkelen? Aan de ingang van de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij bevindt zich het ING-kantoor Brussel. Heerlijk centraal, vlakbij de Grote markt, niet ver van het centraal station en middenin het toeristische centrum. De ideale ligging om uw dagelijks leven makkelijker te maken.

Dit ING-kantoor biedt u de nodige bankdiensten…

De diensten van de SelfBank zijn 7 dagen op 7 beschikbaar van 5.00 uur tot 23.30 uur. Aan de geldautomaten van de ING bank kunt u tevens geld storten of afhalen tijdens deze openingsuren.

Meer diensten
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt