Voyage à travers tes sens

Voyage à travers tes sens

Table d’ hôtes, wijnproeverijen, culinaire evenementen, kooklessen in Brussel … Er zijn weinig culinaire belevingen waarvoor u niét terecht kunt in het appartement van Véronique Toefaert. Welkom in een wereld van smaak, midden in de Koninginnegalerij. 

Kooklessen in Brussel centrum: workshops als geen andere

Wilt u kooklessen in Brussel volgen om uw gasten écht te betoveren bij het volgende diner? Véronique Toefaert opent de deuren van haar appartement, verschillende keren per week. Wat u daar aantreft? Een table d’ hôtes, kooklessen, wijnproeverijen, kookworkshops, themafeesten en zelfs sessies voor kinderen. Het is ook mogelijk om evenementen te organiseren op eenvoudige aanvraag.

U staat elke dag boven de potten – of u hebt nog nooit een braadpan in uw handen gehad? Deze kooklessen in Brussel kunnen volledig aangepast worden aan uw niveau én uw doelen. 

Ingrediënten, keukengerei en schorten: alles ligt al klaar voor uw kookworkshop in Brussel. Duik achter het fornuis en leef uzelf uit. Na de cursus zet u zich aan de mooie tafel en proeft u uw eigen bereiding – met een goed glas wijn als begeleiding, natuurlijk.

De kookworkshop in Brussel van Véronique Toefaert

Véronique Toefaert neemt u mee op reis in de wereld van wijnen, champagnes en gerechten. Altijd met een snuifje humor. Eenvoudig koken of kokerellen in alle luxe? Hier ontdekt u goede ideeën voor in de keuken én de beste foodie-adressen van Brussel.

Véronique is een gepassioneerde vrouw, die een opleiding tot oenoloog genoot. Ze verwelkomt u met open armen voor kooklessen in Brussel in haar privé-appartement in de prestigieuze Koninginnegalerij. Een intieme, gezellige en originele locatie, die baadt in een aangename sfeer.

Maak een reis met al uw zintuigen en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.

Meer diensten
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt