Akaso

Akaso

Akaso is een Belgisch merk van ethische en duurzame kledij. In samenwerking met Ethiopische artiesten, stelt het huis zijn collectie voor. Lederen kleding en zakken, gebreide en katoenen sweats, T-shirts van hoge kwaliteit. Het resultaat: een authentiek en verrassend assortiment dat verrast met creatief Afrikaans talent.

Prêt-à-Porter: een Belgisch merk van ethische kleding

Akaso is een nieuw Belgische merk van confectiekleding en accessoires. Deze winkel verenigt zes Ethiopische artiesten en twee Belgische designers (Sandrina Fasoli et Michael Marson). Het doel: Afrikaans creatief talent in de spotlights zetten.

De oprichter van het merk, Philippe Vertriest, is vader van twee dochters afkomstig uit Ethiopië. Hij liet zich inspireren door de body painting en de traditionele inkervingen eigen aan de Kara-stam om, in co-creatie met hen, een verrassende collectie van sweats en tops te creëren. Elk stuk bestaat uit natuurlijke, ecologische en uiterst zachte materialen. De samenwerking is gebouwd op vertrouwen, met een duurzame langetermijnvisie.

Intuïtie: de rode draad van dit kledings- en accessoiremerk voor vrouwen

Akaso vestigde zijn eerste winkel in het hart van de elegante Koningsgalerij. Het Belgische confectiekledingmerk stelt ethische en duurzame vrouwenkleding van hoge kwaliteit voor. De Akaso-stijl wordt gekenmerkt door verfijnde vormen en natuurlijke materialen, gecreëerd met tijdloze kleuren zoals ivoor, houtskool, blauw, zwart en nude.

Het huis stelt een verrassende collectie aan ethische kleding voor, die bestaat uit gebreide en katoenen sweats, en uitzonderlijke zachte tops. Akaso creëert ook een collectie van lederen handtassen, vervaardigd met Italiaans leder. Elk stuk laat zich inspireren door de traditionele inkervingen van de Kara-stam. Deze tassen worden exclusief verkocht in de winkel van Akaso in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt