Aksum Coffee House

Aksum Coffee House

Aksum Coffee House, wonderlijke koffietempel in Brussel, serveert biologisch gecertificeerde koffie, rechtstreeks uit Ethiopië. Het brandingproces is artisanaal, de barista’s gepassioneerd. Aksum Coffee House is zonder twijfel de perfecte plek om een verrukkelijke kwaliteitskoffie te drinken in Brussel…

De geheimen van een kwaliteitskoffie

In Aksum Coffee House, Huis van de Ethiopische koffie in Brussel, proef je koffie die rechtstreeks aan de bron geoogst werden. Ethiopische koffie paste zich doorheen de jaren aan de hoogte aan. Daardoor onderging deze koffiesoort een miraculeuze transformatie, die de koffie een heerlijke persoonlijkheid geeft.

Vinod Gautam, stichter van Aksum Coffee House, selecteert de gebruikte bonen zorgvuldig  in gecertificeerd biologische boerderijen. Om de unieke smaak te waarborgen, ondergaan de koffiebonen zeer strikte kwaliteitscontroles. De kleur, het gewicht en de uitstraling van de boon worden nauwkeurig bestudeerd. Zo verkrijgt men uitzonderlijke Ethiopische koffie met de beste karakteristieken, elk gekenmerkt door zijn eigen aroma.

Aksum Coffee House, het beste adres voor een koffie in Brussel

Een koffie om de dag goed te beginnen of een koffie om te delen? Een authentiek kopje Ethiopische koffie in de royale sfeer van de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen, maakt van koffiedrinken een ware kunst.

Een sterke espresso, een caffè latte of een ijskoffie? Hier geniet u met volle teugen van een koffie met een unieke smaak! Bonen van ambachtelijke afkomst, een onvergelijkbare versheid, een artisanaal brandingproces dat achteraan de winkel plaatsvindt, professionele koffiemolens en een stomende espressomachine, barista’s met meesterlijke skills in het bereiden van smaakvolle koffie…. Alle ingrediënten voor het perfecte kopje koffie zijn hier te vinden.

Wilt u andere exotische drankjes uitproberen? Probeer dan zeker baobabdrank, Senegalese kruidenthee, Ivoriaanse spuitdrank, Zuid-Afrikaanse wijn of Ethiopische bier. Dranken uit de fair trade winkels, rechtstreeks uit Afrika, worden hier met liefde voor u geserveerd.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt