Arcadi Café in Brussel

Arcadi Café in Brussel

Arcadi Café in Brussel is een typisch Brussels restaurant-brasserie, waar stamgasten en doorreizende toeristen zij aan zij genieten van een Belgische gerechtje, een koffie, een stuk hartelijke of zoete taart – dé specialiteit van het huis.

Arcadi Café, een authentiek Brussels restaurant

In Arcadi Café in Brussel gaan eenvoud en authenticiteit hand in hand. Van dinsdag tot zondag, vinden Brusseleirs en toeristen elkaar terug in deze brasserie. Dé plek in het centrum van Brussel om te genieten van een stuk quiche of groetentaart.

De hartelijke taarten zijn al 30 jaar het succesrecept van Arcadi Café. De recepten worden van chef naar chef doorgegeven. Maar de kaart legt ook de nadruk op de pure brasseriekeuken én Belgische specialiteiten. Zo proeft u ook mosselen, Vlaamse karbonades, balletjes in tomaten saus, gegratineerde witloof….

Arcadi Café in Brussel: voorkeur voor Belgische producenten

Arcadi Café in Brussel kiest voluit voor Belgische producenten. Zo serveren ze de waters en limonades van Spa, een groot deel van de bieren van Duvel Moortgat, én Cristalpils van ’t vat. In de namiddag komt u even tot rust bij een heerlijk stukje legendarische citroentaart. Of bestel een exemplaar met verse vruchten of chocolade. Proef zeker ook een verse muntthee of een koffie uit Costa Rica. De heerlijke koffie is afkomstig van de Brusselse koffiebrander Maison Corica.

De avonden dat er shows plaatsvinden in het Koninklijk Theater of de Munt, is het aangeraden te reserveren.

Arcadi Café, de authentieke sfeer van een Belgische brasserie

Arcadi Café is een begrip in Brussel. Een kosmopolitische plek aan de ingang van de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Waar toeristen en stamgasten elkaar ontmoeten in een unieke sfeer. De warme decoratie draagt bij aan de authenticiteit van de plek. U wordt ondergedompeld in oude postkaarten, metalen dozen, bankbiljetten van over de hele wereld, oude kaders, ronde bistrotafels…

Kom langs bij een van de beste brasseries van Brussel. Bestel een snack eten of blijf uren hangen om de wereld te veranderen in goed gezelschap….

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt