Camper

Camper

40 jaar geschiedenis in schoenen en design. De legende wordt verteld in de Koninginnegalerij, in de winkel van Camper in Brussel!

Schoenen Camper in Brussel: een verhaal van stijl

De non-conformistische schoenen en accessoires van Camper zijn wereldbekend. Het bedrijf werd opgericht in Mallorca in 1975, maar veroverde al snel de harten van vrouwen, mannen én kinderen met hun originele assortiment. U ontdekt het aanbod in de winkel van Camper in Brussel.

De mix tussen klassieke baskets en stijlvolle schoenen combineren stijl en comfort. Trendy modellen en een atypische stijl, soms opvallend, altijd ontspannen, karakteriseren de schoenen van Camper. Deze schoenenfabrikant is gebouwd op familiale knowhow. En levert het ontwerp én de productie van comfortabele en stevige schoenen, in de meest zuivere traditie van de artisanale schoenmakerij.

Elk seizoen combineert het merk het talent van jonge ontwikkelaars met dat van lokale vakmensen. Ze creëren ongeveer 500 modellen, steeds gewaagd én stijlvol. De schoenen van Camper in Brussel zijn vaste prik voor elke fashionista.

Een winkel Camper in het historisch centrum van Brussel

In 2013 opende het merk zijn winkel in de Koninginnegalerij. De start van het verhaal van Camper in Brussel. Elk seizoen ontdek je hier de nieuwe collecties van het beroemde merk. Ben je een fan van Camper of gewoon nieuwsgierig naar de creaties? Wil je het resultaat van meer dan 400 jaar vakmanschap ontdekken? Kom dan snel binnen.

Het design van de winkel van Camper in Brussel is trouw aan de filosofie van het merk: sober en stijlvol met een originele toets. Bij de aankoop van een paar schoenen, kies je een postkaart, bepaal je de ontvanger, schrijf je een paar woorden en post je ze in de winkel. Een leuke aanvulling bij een nieuwe aanwinst voor je schoenenkast.

De winkel van Camper in Brussel is een onmisbaar shoppingadres. De vriendelijke, behulpzame medewerkers verwelkomen u van maandag tot zondag.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt