Danaqué

Danaqué

Danaqué in Brussel is gespecialiseerd in de betere Bohemian chique-kleding Deze boetiek stelt een twintigtal Belgische en internationale merken voor. Een origineel shoppingadres in Brussel.

De betere bohemian chique-kleding: tussen stijl en comfort

Comfortabele kleding, een ontspannen stijl, vloeiende vormen, luchtige stoffen, betoverende kleuren… De hippie chique-mode verenigt comfort en functionaliteit in alle elegantie. Danaqué in Brussel heeft van de betere Bohemian chique-kledij zijn specialiteit gemaakt. En stelt een selectie voor die geïnspireerd is door de jaren 60-70. Prachtige, originele kleding voor dames. Zin om u onder te dompelen in de Bohemian-stijl? Danaqué presenteert rokken, tunieken, lange jurken en andere stukken voor in deze unieke stijl.

Danaqué in Brussel heeft eveneens een knappe selectie aan originele en kleurvolle schoenen in huis. Schoenen die comfort en originaliteit combineren, geproduceerd met natuurlijke materialen en pigmenten. Ontdek de collecties van Belgische en buitenlandse designers, maar ook van bekende merken zoals El Naturalista, Trippen, Loint’s of le Roulard.

Danaqué in Brussel, onvermijdelijke etappe van de shopping

Danaqué is een charmante winkel waar het aangenaam snuisteren is. Een buitengewoon adresje, niet te missen tijdens uw shoppinguitstap in Brussel. Kom binnen en ontdek de collectie, geef uw ogen de kost, kies met uw hart of snuif de onnavolgbare sfeer op.

Danaqué trekt de aandacht met zijn wervelende etalage in het hart van de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen, in de Prinsengalerij om precies te zijn. Bloemige en psychedelische motieven, vloeiende vormen, kleurvolle tinten, originele schoenen en uitdagende accessoires springen meteen in het oog. Danaqué is dé winkel voor vrouwen die geen compromissen sluiten. En die gaan voor het hele pakket: originaliteit, comfort en de natuurlijke uitstraling die de Bohemian chique-stijl zo typeert.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt