Delvaux

Delvaux

Delvaux in Brussel is het oudste huis van luxelederwaren ter wereld.De uitzonderlijke knowhow en de onconventionele ziel van het merk, zijn een symbool van nationale trots.

Delvaux, de kunst van lederwaren

De uitvinder van de hedendaagse handtas is een Belg. In 1829, nog voor de stichting van België, richt Charles Delvaux het oudste huis van luxelederwaren ter wereld op. Sindsdien is de Delvaux-handtas een waar symbool voor dames, al generaties lang. In België, maar ook ver daarbuiten. Delvaux in Brussel presenteert u het neusje van de zalm.

Als gepatenteerd Hofleverancier is Delvaux is een referentie in de wereld van lederwaren. Met modellen die een stempel hebben gezet op hun tijdperk, zoals de “Brillant”, het emblematisch model dat werd uitgebracht voor de Wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel. Of nog: de “Tempête” van 1967 en de “Madame” van 1977.

Het succes van de Delvaux-handtassen schuilt in de uitzonderlijke knowhow, de keuze van hoogwaardig leder, creaties met een hedendaags en tegelijk ook tijdloos design en de weinig conventionele stijl.

Het Huis Delvaux te Brussel in de Konigingengalerij

U ontdekt deze keur van de Belgische lederwaren bij Delvaux in Brussel. Zij laten de Koninginnegalerij nog meer schitteren. Bezoek deze uitzonderlijk chique winkel, gelegen in het hart van een gaanderij die barst van de geschiedenis.

Dompel uzelf onder in het universum van dit befaamde merk… Beleef de prestige en de elegantie van Delvaux in Brussel. Doe die unieke aankoop of ga enkel om te ontdekken. De etalage alleen is uw bezoek meer dan waard. Wilt u trouwens dat Delvaux het eerste huis was om seizoenscollecties aan te bieden, naar het voorbeeld van de Haute Couture?

Bezoek de winkel Delvaux te Brussel, in de Koninklijke Galerijen, om de nieuwe collectie te ontdekken.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt