dinh van

dinh van

Creativiteit zonder grenzen, een resoluut vrije geest en een unieke knowhow karakteriseren de stijl van dinh van in Brussel. Door design te combineren met edelsmeedkunst, heeft dit merk een aparte plaats verworven in het universum van de juwelierskunst… Ontdek dinh van in Brussel, in het hart van de Koningsgalerij!

De juwelen van dinh van: een unieke stijl

Vakman Jean Dinh Van tekent zijn eerste creaties in het midden van de jaren 60, in een context van creativiteit en vrouwenemancipatie. De voorbije halve eeuw, evolueerden de juwelen van dinh van mee met de tijdsgeest.

Ringen, trouwringen, diamanten creaties, armbanden, halskettingen, oorbellen, manchetknopen, uurwerken… Jean Dinh Van stelt u creaties voor in een stijl die tegelijkertijd modern, verfijnd en tijdloos is. De oprichter slaagt erin om op een subtiele manier kunst en techniek te combineren.

Door design te laten samensmelten met edelsmeedkunst, schudt Jean Dinh Van de codes van de juwelierskunst door elkaar. En vindt hij de vormgeving van waardevolle juwelen opnieuw uit. De collectie “Menottes”, waar de sluiting van het juweel wordt bekleed met diamanten, is zonder enige twijfel een collectie van eminent belang, die een speciale plek inneemt in het oeuvre van dinh van in Brussel.

dinh van in Brussel

U droomt van een dinh van halsketting of armband? Bezoek dan de winkel van dinh van in Brussel. Deze unieke juwelendesigner richt zich hier al meer dan 15 jaar lang op alle vrije, geëmancipeerde en sterke vrouwen. Ontdek de stukken van deze pionier in de edelsmeedkunst in de dinh van winkel in Brussel centrum, in het hart van de Koningsgalerij.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt