Ganterie Italienne

Ganterie Italienne

Ganterie Italienne is een winkel met traditie. Hier staan al drie opeenvolgende generaties aan het roer, elk gepassioneerd door dezelfde zorg voor kwaliteit. Een handschoenwinkel in Brussel om absoluut te ontdekken.

Ganterie Italienne, een familiegeschiedenis

Sinds de oprichting in 1890 blijft Ganterie Italienne trouw aan zijn originele missie. Generatie na generatie, dezelfde zorg voor kwaliteit handhaven. Alle handschoenen zijn handgemaakt, met het beste leder, door ervaren vakmensen.

Klassieke of creatieve modellen, voor mannen of vrouwen, voor de winter of het tussenseizoen… Deze handschoenwinkel heeft een breed assortiment aan handschoenen voor u klaarliggen. In alle stijlen, voor alle smaken.

Ganterie Italienne gaat mee met zijn tijd. En biedt enkel handschoenen aan die voldoen aan striktste hedendaagse standaarden. Zo vindt u hier handschoenen met tactiel leder, speciaal ontworpen om het gebruik van smartphones en tablets mogelijk maken.

Deze Brusselse handschoenwinkel ontwerpt ook zijn eigen collecties en biedt exclusieve modellen aan. Ontdek de limited editions of op maat gemaakte handschoenen die perfect bij u passen.

Ganterie Italienne in Brussel: traditie en respect voor materiaal

Ganterie Italienne is ideaal gelegen, bij de ingang van de Koninginnegalerij aan de Grote Markt. U wordt onthaald in een warme sfeer, waar elegantie en charme de toon zetten.  Deze winkel is een poëtische belevenis en bewaarde de ziel van de historische setting waarin hij gelegen is.

Hier heerst professionaliteit en meesterschap. Van het bepalen van uw maat tot het intelligente advies dat u ontvangt, het team van deze Brusselse handschoenwinkel is er voor ú.

Ontdek een ruime keuze aan kwaliteitshandschoenen. Maaar ook tassen, riemen en portefeuilles. Kom deze charmante boetiek bezoeken!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt