Godiva

Godiva

Godiva pralines zijn van een goddelijke heerlijkheid. En worden sterk gesmaakt over de hele wereld. Een Belgisch keurmerk, vol verleidelijke smaken en verrassende texturen. Duik in de wereld van Godiva in Brussel… en geniet met volle teugen.

Godiva in Brussel: Een passie voor chocolade sinds 1926

Godiva is het verhaal van een door chocolade gepassioneerde familie. Het merk ontstond in 1926 en vestigde snel een sterke reputatie. Met dank aan de uitzonderlijke vaardigheden van haar chocolatiers. Zij kozen voluit voor hoogkwalitatieve ingrediënten. En selecteerden de meest smaakrijke cacaobonen en hoeveboter. Godiva in Brussel neemt u mee op een reis doorheen de geschiedenis van het merk, haar verleidelijke smaken en onweerstaanbare texturen.

Godiva is een symbool voor luxe en prestige. Wereldbekend voor haar verrukkelijke chocolade én officiële leverancier van het Hof. Pralines, truffels, chocoladekorrels, chocoladerepen of chocoladestaven … De Godiva-chocolade is verkrijgbaar in meerdere vormen, in een brede waaier aan smaakpaletten, texturen en kleuren. Een smakelijk plezier, om te schenken of om te delen. Ontdek er alles over bij Godiva in Brussel.

Een Godiva-winkel in de Brusselse binnenstad

Als oerbelgisch keurmerk, koos Godiva in Brussel voor een winkel die niemand weerstaat. Gelegen middenin het bruisende centrum, volledig gevuld met de kenmerkende chocoladespecialiteiten van het merk. Truffels, melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade… Stel uw eigen assortiment samen. Verpakt in een zak of in een mooie doos. En geniet van de finesse van de enige, echte Godiva-chocolade.

Tijdens de feestdagen worden speciale collecties toegevoegd aan het oorspronkelijke assortiment. Niet ver van de Grote markt, aan de ingang van de Koninginnengalerij, wandelt u binnen in de kleine boetiek. Hier worden de producten van deze gereputeerde chocolatier verkocht. U vindt er alle klassiekers en proeft met alle zintuigen. Kom langs bij Godiva in Brussel.

Met 600 Godiva-boetieks in meer dan 100 landen, is dit chocolademerk aanwezig over heel de wereld.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt