Häagen-Dazs

Häagen-Dazs

Häagen-Dazs in Brussel heeft zijn internationale reputatie hoog te houden. En in hun winkel in Brussel, doen ze dat met verve. De boetiek in de Koninginnegalerij biedt u een wervelend aanbod aan roomijs, pannenkoeken, wafels en andere lekkernijen. Om op elk moment van de dag te genieten.

Häagen-Dazs in Brussel: een uitzonderlijk smakelijke ervaring

Bereid met hoogwaardige ingrediënten én artisanaal vakmanschap. Dat geeft het roomijs van Häagen-Dazs in Brussel zijn unieke smaak. De melk, de room, het eigeel en de suiker zijn met zorg geselecteerd. De productie is 100% Frans.

Sinds 1961 produceert Häagen-Dazs kwaliteitsvol roomijs met een compact textuur en subtiele aroma’s. De smaak? Die is gewoonweg uitzonderlijk.

Häagen-Dazs, méér dan alleen roomijs.

Häagen-Dazs staat bekend om zijn roomijs. Maar er worden ook andere lekkernijen aangeboden in de boetiek. Pannenkoeken, wafels, muffins, milkshakes en heerlijke koffie. Door wat laat u zich verleiden? De boetiek van Häagen-Dazs in Brussel biedt u een gevarieerd menukaart aan.

Een boetiek van Häagen-Dazs in het hart van Brussel.

Dichtbij de Grote markt en het historische centrum van de hoofdstad, vindt u de Häagen-Dazs boetiek in Brussel. Die wordt druk bezocht door toeristen én echte Brusseleirs.

Ter plaatse of take-away? In de zon of heerlijk ingeduffeld op het terras, of lekker warm binnen? Deze plek is altijd de perfecte locatie voor een momentje me-time.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt