Ici Paris XL

Ici Paris XL

De parfumerieketen Ici Paris XL staat synoniem voor schoonheid. Ontdek de ruime selectie van parfums, make-up en schoonheidsproducten bij Ici Paris XL in Brussel centrum.

Ici Paris XL in Brussel: een keuze voor elegante stijl

Bij ICI Paris XL in Brussel maakt u kennis met een ruim assortiment van meer dan 13.000 parfums en schoonheidsproducten. Geselecteerd door professionals uit het aanbod van de grootste merken. Ontdek het grote gamma aan schoonheidsproducten, parfums, make-up en accessoires.

Deze parfumerie biedt u de grootste parfummerken voor mannen, vrouwen én kinderen. Fruitige, bloemige of kruidige geuren? Dompel u onder in een groot assortiment vol geuren voor alle stijlen en karakters.

In de schoonheidsafdeling wacht u een gevarieerd aanbod aan make-up, zowel voor de ogen, huid, lippen als voor de nagels. Ici Paris XL in Brussel heeft bovendien een grote collectie producten voor lichaams- en gelaatsverzorging geselecteerd. Dit is hét adres voor iedereen die beauty, verzorging en gezondheid centraal stelt.

Ici Paris XL, dé referentie voor schoonheid

De Belgische parfumerieketen verwelkomt u in haar winkel. Ontdek de merken van Ici Paris XL in Brussel vlakbij de Grote markt, in het historische centrum, niet ver van het station.

De professionals van Ici Paris XL staan tot uw beschikking om de beste beautytipjes te delen. U wordt met zorg geadviseerd bij uw aankoop. Deze parfumerie is een onmisbaar adres iedereen die graag voor zichzelf zorgt. Ici Paris XL in Brussel is is al 50 jaar dé referentie in schoonheid.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt