JB Guanti

JB Guanti

Handgemaakte handschoenen. Superieure lederwaren. Een uitzonderlijke vakkennis. JB Guanti doet de reputatie van Italiaanse handschoenen alle eer aan. Bent u op zoek naar een paar handschoenen in Brussel? Breng dan een bezoek aan deze ambachtelijke handschoenmaker in de Koningsgalerij.

JB Guanti, ambachtelijke handschoenmaker in Brussel

Handschoenen, wanten, paardrijhandschoenen, ceremoniële handschoenen … JB Guanti biedt een breed assortiment aan lederen handschoenen voor vrouwen en voor mannen. Stuk voor stuk handschoenen die gemaakt werden op de traditionele manier.

De ambachteslieden die deze handschoenen vervaardigen, selecteren hun leder streng. Het wordt uitgekozen op basis van grootte, kleur, textuur, zachtheid en flexibiliteit. Enkel het meest hoogwaardige leder is goed genoeg. Vervolgens worden de handschoenen geproduceerd. Met respect voor traditie, met behulp van speciaal ontwikkelde gereedschappen. Elk product wordt met de hand gemaakt in Italië.

JB Guanti, de favoriete handschoenmaker van de Venetianen, viert met elk product de terugkeer van de chique en de verfijnde elegantie.

Handschoenen kopen in Brussel

JB Guanti houdt zijn boetiek aan de Koningsgalerij. Deze handschoenfabrikant beschikt over een volledige en uitgebreide collectie. Hier vindt u vast wat u zoekt. Handschoenen in peccaryleder – bijzonder zacht. In hertenleder – zacht en dik. Handschoenen in carpincho – uitzonderlijk warm en bestand tegen het guurste weer. Zelfs handschoenen in geitenleder vindt u hier terug. Alle dierenvellen worden behandeld met suèdemethodieken. Voor een onvergelijkbare zachtheid voor de huid.

Welke handschoen kiest u? Gevoerd met kashmier – warm en comfortabel? Of bekleed met zijde – als een tweede huid zo zacht. Met schaap, konijn of lamsleder?

Breng snel een bezoekje aan dit paradijs van de Italiaanse handschoen in Brussel. Ontdek de collectie, probeer ze uit en beleef het gevoel van een échte, ambachtelijk vervaardigde handschoen.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt