JOTT

JOTT

Een warme, lichte jas nodig? Bezoek de Koningsgalerij en (her)ontdek dé kleurrijke trend voor elk seizoen in de winkel van JOTT in Brussel centrum…

De JOTT-jas – Just Over The Top

JOTT – Just Over The Top – werd opgericht in 2010, door Mathieu en Nicolas Gourdikan, twee neven uit Marseille. Dit merk speelt vlotjes in op de nieuwste trends. Maar het grootste succes van JOTT in Brussel is te danken aan de lichte en comfortabel jas waar ze om bekend zijn.

Het merk verleidt alle generaties met haar collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook de  accessoire (helmen, tassen, zonnebrillen…) zijn een schot in de roos. De kleurrijke kledingstukken en accessoires zijn onmisbaar voor iedereen die houdt van de Bohemian chique-stijl.

De JOTT-jas barst van de voordelen en combineert stijl en comfort. Gemaakt van 90% ganzendons en 10% veren. Warm én licht – een jas weegt ongeveer 215 gram. Vervaardigd met behandelde nylon, een ademende stof die een onvergelijkbaar comfort realiseert. Een ander voordeel? De JOTT-jas kan overal meegenomen worden dankzij de slimme opbergtassen van het merk.

Met ongeveer 22 nieuwe kleuren elk seizoen, speelt de JOTT jas in op elke stijl.

De boetiek van JOTT in Brussel

Ontdek en herontdek het universum van dit urban en stijlvolle merk bij JOTT in Brussel. Zelfs de muren zijn bekleed met deze unieke jassen. Zo creëert de winkel een origineel, speels en kleurrijk tafereel.

Nog geen JOTT-jas in uw kledingkast? Ga dan snel naar JOTT in Brussel. Probeer de jas van ganzendons zelf uit. U zult het snel merken, elke jas is tegelijk warm, fijn en superlicht… Perfect om in elk seizoen te dragen, voor alle gelegenheden. De gedroomde jas voor wie comfort en stijl zoekt.

Iedereen kan JOTT zijn!

 

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt