Kaai

Kaai

Kaai, opgericht in 2018, biedt een collectie stijlvolle luxe handtassen en accessoires ontworpen in België door vrouwen voor de hedendaagse power vrouw. Een collectie, functioneel tijdens het werk en stijlvol in het leven ernaast.

Een samensmelting van vorm en functionaliteit

Een Kaai tas, brengt eenvoud in het dagelijkse leven met een tijdloze, minimale look en slim ontworpen gestructureerde binnenkant. De collectie laat je georganiseerd, vol zelfvertrouwen door het leven gaan.

Elk design is ontworpen in-house, geïnspireerd door de zachte kleuren en strakke lijnen van de Art Deco. Het is een tas met een hedendaags, veelzijdig en begeerlijk karakter.

De gestructureerde binnenkant, met verschillende compartimenten, biedt een speciale plek voor alles wat een vrouw dagdagelijks meedraagt, waaronder: een laptop en de onmisbare ‘essentials’. Elke tas is afgewerkt met een blauw, fluweel suède binnen voering, karakteristiek voor het merk. Een subliem zachte bescherming voor alles wat ze met zich meedraagt.

Verfijnde kwaliteit en vakmanschap

Vakmanschap en duurzaamheid staan centraal in het design proces. De collecties zijn gemaakt van Italiaans leder en behandeld met een innovatieve technologie die de tas resistent maakt tegen krassen, water en zonlicht. Een Kaai is voorbestemd om je elke dag opnieuw te vergezellen.

De Flagship Store in Brussel

De aankoop van een Kaai tas, is een hele ervaring die op u wacht. De unieke ligging van de Flagship in het hart van Brussel en architecturale interieur verwijzingen naar de Art-Deco, geven deze ervaring een extra dimensie. Een gepassioneerd verkoopteam adviseert u in de zoektocht naar een tas die bij je past. Word een #Kaaiwomen!

 

 

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt