La Folie des Cadeaux

La Folie des Cadeaux

Inspiratie nog voor een cadeau? Wat de gelegenheid ook is vind het perfecte cadeau bij La Folie des Cadeaux in de Koninginnegalerij in Brussel. 

La Folie des Cadeaux: het perfecte geschenk voor iedereen

Verjaardag, communie, bruiloft, Kerst, Pasen of Valentijn … Wat de gelegenheid ook is, De La Folie des Cadeaux biedt een selectie aan originele cadeaus en exclusieve, tijdloze geschenken. In deze winkel vind je het perfecte cadeau in Brussel.

Ben je op zoek naar een klassiek, modern of een origineel cadeau? Voor een man, een vrouw of een kind? La Folie des Cadeaux biedt prachtige geschenken voor alle leeftijden, in alle smaken en stijlen.

Ontdek de koeien van de Cow Parade, de berencollectie Steiff, tassen van Royal Tapestry, beelden in kunsthars van de beroemde jazzmen en een brede keuze aan strips (Kuifje, Bobbie, Kapitein Haddock, jeu-de-Boule & Bill, Gaston Lagaffe…) en figuren uit tekenfilms, zoals Disney. De Belgische cultuur en de kunstenaars van vroeger én vandaag krijgen een belangrijke plaats in deze souvenirwinkel in Brussel.

De geschenkenwinkel van Brussel

Inspiratie nodig voor een cadeau? Breng een bezoek aan de winkel van La Folie des Cadeaux te Brussel, in het hart van de prestigieuze Koninginnegalerij. De gedroomde plek vol geschenken en cadeaus – voor jezelf of iemand anders.

Je vindt hier een heleboel bijzondere collecties, voor elke gelegenheid. Komt de kerstperiode eraan en zoek je stemmige kerstdecoratie? Ook dan is La Folie des Cadeaux jouw adresje. Kom snel langs in deze cadeauwinkel in Brussel!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt