Lagardère

Lagardère

In een omgeving vol luxe en glamour, ontdek je een exclusieve selectie aan horloges en sieraden. Lagardère biedt je de exclusieve ontwerpen van Elisabeth B., maar ook sieraden en horloges van Chopard!

Officiële dealer van Chopard in Brussel – en veel meer

In een luxueus en strak kader ontdek je de premium-producten van het merk Chopard. Lagardère, officiële verdeler van de Chopard-sieraden en andere high-end horlogemerken, biedt je een onovertroffen selectie aan sieraden, accessoires en horloges van Chopard in Brussel !

Chopard is een Zwitserse horlogmaker, bekend om zijn betrouwbare producten van hoge kwaliteit. Het Huis Lagardère laat je ook kennismaken met de sieraden van Elizabeth B. Ringen, armbanden en hangers van de hoogste kwaliteit, exclusieve ontwerpen en absolute topcreaties.

Chopard in Brussel: exclusieve horloges en sieraden

Bij Lagardère wordt u ondergedompeld in een wereld van luxe en verfijning. De winkel is gelegen in de prestigieuze Koninginnegalerij, in het hart van de hoofdstad. Deze ligging, in het historische centrum, is perfect bereikbaar – op een steenworp van de Grote Markt.

Ben je op zoek naar een verrassing voor een speciale gelegenheid? Ben je gepassioneerd door authentieke, klassevolle sieraden? Het personeel van de winkel verwelkomt je met de glimlach en adviseert je met zorg bij jouw zoektocht naar een sieraad of horloge van Chopard in Brussel.

Het Huis Lagardère is een must voor iedereen die gepassioneerd is door uurwerken en sieraden. Kom langs!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt