L’Aube sur Aÿ

L’Aube sur Aÿ

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vormen het luxueuze decor voor de perfecte champagneproeverij! Samen met vrienden ontspannen of een uniek kader voor een vergadering? Beleef de mooiste momenten in deze champagnebar in Brussel.

Champagnebar in Brussel: beleef een unieke ervaring

L’Aube sur Aÿ biedt meer dan 120 verschillende champagnes aan, zowel grote merken als champagnes van het huis. Jacquesson, Roederer, Bollinger, Pol Roger, Gosset …De meest prestigieuze namen staan op de kaart. Maar ook minder bekende merken vindt u hier terug. Kleine producenten verdienen het immers ook om ontdekt te worden.

In deze charmante champagnebar in Brussel, wordt godendrank geserveerd. Zoals het hoort: in glazen of flessen in een ijsemmer. Oesters, kaviaar, ganzenlever of roze Reims-koeken worden als zijgerecht met de champagne geserveerd.

De champagne kan in de winkel zelf geproefd worden of meegenomen worden. Profiteer van het advies van de gepassioneerde liefhebbers in de bar, die u tijdens uw aankoop helpen om de geschikte champagne uit te kiezen.

Een bruisende sfeer in deze champagnebar in Brussel

Elke gelegenheid is een goede gelegenheid om champagne te drinken… Kom verrukkelijke champagne proeven, vlakbij de Grote Markt, in het hart van de Koningsgalerij in Brussel.

L’Aube sur Aÿ onderscheidt zich van anderen dankzij het onvergelijkbare decor. De omgeving is kalm en aangenaam. Jazzmuziek speelt op de achtergrond en het gedimde licht accentueelt de sfeer. Of zet u zich liever op het bijzonder aangename terras? De gedroomde plek om af te spreken met vrienden en familie – of zelfs voor een vergadering.

In deze champagnebar in Brussel wordt u aangenaam en discreet bediend. De baas deelt zijn champagnekennis met de nodige passie… Geschiedenis, ontwikkeling, druivensoorten, geologie, verschillende streken, unieke champagnes… Zin om ondergedompeld te worden in de wereld van deze verfijnde drank? L’Aube sur Aÿ organiseert opleidingen voor klanten die alles willen weten over champagne.

Concerten en Happy Hours worden ook georganiseerd in deze schitterende champagnebar in Brussel. Niet te missen bij uw volgend bezoek te Brussel!

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt