Le Marmiton

Le Marmiton

Gelegen in de Koninginnegalerij, op de hoek van de Beenhouwersstraat. Daar verwelkomt Le Marmiton u al sinds 1979. Kom Belgische specialiteiten en verse zeeproducten proeven in dit onvergetelijk Belgisch restaurant in Brussel!

Le Marmiton, een uniek Belgisch restaurant in Brussel

Vaste klanten én toeristen bezoeken Le Marmiton om de typisch Belgisch bistrokeuken te proeven. Al 30 jaar laten Toni Beja en zijn kinderen Anthony, Sandra en Alexandre u met passie een fijne keur aan specialiteiten en zeeproducten ontdekken. Een typisch Belgisch restaurant in Brussel, waar het fijn toeven is.

Bij de grote klassiekers horen uiteraard onweerstaanbare grijze garnaalkroketten, mosselen, gemalen tong, filet Américain, waterzooi en konijn met bier. Proef zeker ook de desserten zoals Brusselse wafels, speculaasdesserts en de onmisbare, klassieke dame blanche.

Le Marmiton is het Belgisch restaurant in Brussel waar iederen graag over de vloer komt. Koppels, families of vrienden genieten van de traditionele keuken in een levendige sfeer. Tevredenheid gegarandeerd!

De authenticiteit van een écht Belgisch restaurant in Brussel

In dit Belgisch restaurant in Brussel is de keuken overheerlijk en de service schitterend. De obers verwelkomen u met de glimlach.

Het restaurant heeft haar authenticiteit te danken aan de typerende stenen muren en koperen lampen. Het restaurant beschikt over twee zalen waarvan één privézaal op de eerste verdieping.

Le Marmiton is handig gelegen in het centrum van Brussel. Geniet bij zonsondergang van het aangename terras in de Beenhouwersstraat of neem plaats in de royale omgeving van de Koninningengalerij.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt