Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien

Belegde boterhammen, huisgemaakte soep, creatieve salades, een royaal ontbijt… Le Pain Quotidien in Brussel – gelegen in de Koningsgalerij – verwelkomt u op elk moment van de dag. Puur genieten.

Le Pain Quotidien in Brussel: een kraakverse pauze

Le Pain Quotidien in Brussel biedt u een seizoenskeuken aan met biologisch brood als hoofdingrediënt. Proef de gerechten op elk moment van de dag. Altijd zo lekker, altijd om van te smullen.

Le Pain Quotidien verwelkomt u van maandag tot en met zondag voor ontbijt, brunch, middageten, tussendoortjes of gewoon, voor de échte goesting. Boterhammen met biologisch handgemaakt brood, soep, salades… Ontdek een simpele, elegante, gezonde maar smakelijke keuken. Een aangenaam moment om te delen, rondom een grote tafel.

Le Pain Quotidien in Brussel: in het hart van de Koningsgalerij

Vandaag zijn er meer dan 200  Le Pain Quotidien-restaurants over de hele wereld. Maar Le Pain Quotidien in Brussel bevindt zich écht op een uitzonderlijke locatie. U geniet in het hart van het historisch centrum, in de prestigieuze Koningsgalerij.

Op het gelijkvloers bevindt zich de winkel en de bakker. Op de eerste verdieping beschikt het restaurant over twee zalen. HIer geniet u voluit van het prachtige uitzicht op de Sint-Hubertus Galerij.

Samen aan een grote tafel eten om een geweldig moment te delen. De mooiste balans tussen simpliciteit en traditie, in elk gerecht. Dat is het doel van Le Pain Quotidien.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt