Leonidas

Leonidas

De winkel van Leonidas in het centrum van Brussel opent zijn deuren voor je. De meester-chocolatiers presenteren chocoladecreaties in alle mogelijke smaken en texturen. Gun jezelf een moment van plezier en pure, zuivere smaak. Kom langs bij Leonidas in Brussel.

Leonidas-pralines, respect voor de traditie van Belgische chocolade

Al meer dan 100 jaar biedt Leonidas je Belgische chocolade van superieure kwaliteit, met het hoogste respect voor de ambachtelijke tradities. De pralines van Leonidas worden gemaakt volgens aloude recepten. Je proeft het zelf in de winkel van Leonidas in Brussel.

De internationaal beroemde pralines van Leonidas worden bereid met ingrediënten van topkwaliteit. De ambachtslieden maken de pralines met 100% pure cacaoboter, zonder enig plantaardig vet.

Karamel, boter, room, ganache, likeur of marsepein… De Leonidas-pralines zijn een streling voor alle zintuigen! Je bezwijkt ook vast voor de chocolade, truffels, zeevruchten, chocoladerepen en chocolade lolly’s. Stuk voor stuk verwennerijen van chocolade, gemaakt met passie en knowhow. Leonidas in Brussel biedt ook een selectie aan ijs en snoepgoed aan. Ontdek onder meer het heerlijke snoepfruit en de verrukkelijke orangettes, marshmallow en marsepein.

De winkel van Leonidas in Brussel

De winkel van Leonidas in Brussel is ideaal gelegen, in het hart van de Koninginnegalerij. Je ervaart de ware smaak van Belgische chocolade in een unieke selectie, afgestemd op het seizoen.

Snuister door de creaties van de meester-chocolatiers. Ontdek een breed scala aan smaken en texturen. En geniet van puur chocoladeplezier. Leonidas is bovendien huisleverancier aan het Koninklijke Hof.

Kom binnen in de winkel van Leonidas in Brussel engenieten van een buitengewone smaakervaring. Makkelijk toegankelijk en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, daar staan de pralines van Leonidas om bekend. Bezoek Leonidas in Brussel vandaag nog!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt