Les Délices du Roy

Les Délices du Roy

Les Délices du Roy nodigt u uit op een reis vol lekkernijen en prikkelende smaken… Deze delicatessenwinkel in Brussel is een adres voor iedereen die houdt van verfijnde culinaire verrassingen.

Uw delicatessenwinkel in Brussel

Les Délices du Roy stelt u een brede waaier aan delicatessen voor. Thee, macarons, chocolade, kruiden en confituren. Ontdek de overheerlijke, zeldzame en zelfs trendy producten van deze delicatessenwinkel in Brussel. Elk product werd geselecteerd met de grootste zorg.

In deze delicatessenwinkel in Brussel vindt u een selectie van meer dan 300 thees. Stuk voor stuk hoogwaardige edities. Topproducten van merken zoals Mariage Frères, Kusmi Tea, LOV of Compagnie Coloniale. Puur genieten, met fruitige, gekruide en bloemige parfums.

Overheerlijke lekkernijen

Les Délices du Roy stelt u ook een mooie selectie aan lekkernijen, gebakjes, macarons en andere zoete delicatessen voor. Ontdek een gamma van 24 variëteiten van smakelijke macarons. Bereid door de Belgische Olivier Dufour: “Les Mac à Oli”. Of proef Belgische artisanale pralines van Meester-Chocolatier Vandecasteele. Verrukkelijke chocolade met gegarandeerd zuivere cacaoboter!

Maak uw keuze uit meer dan 30 chocoladesoorten: gesorteerd volgens origine. U treft er de klassiekers én tabletten met gedroogde vruchten en graangewassen.

Een compleet assortiment aan heerlijkheden

Les Délices du Roy presenteert u de smaakvolle Churchill koekjes, voorgesteld in mooie Art Déco dozen. Ook de Favols-confituren, een variëteit van warme chocolademelken en smeerpasta’s neemt u zo mee naar huis. Vergeet ook de selectie aan honing, mosterd, oliën en azijnen niet. Net zoals de kruiden van het huis Thiercelin.

Delicatessenwinkel in het centrum van Brussel

Kruiden, thee, chocolade, macarons… Genoeg aanbod om kleine en grote lekkerbekken te overtuigen! Les Délices du Roy maakt tevens delicatessemanden volgens uw aanwijzingen. Inspiratie nodig voor een geschenk? Vraag raad aan de verkopers.

Naast de mooie selectie aan producten, is ook de ligging van deze delicatessenwinkel in Brussel een grote troef. Pal in het centrum, naast de Grote Markt.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt