Les Néréides

Les Néréides

Bij Les Néréides in Brussel vind je adembenemende maatwerkjuwelen. High-end sieraden, kleurrijk en poëtisch vormgegeven. Ambachtelijk vakmanschap sinds 1980. Je vindt jouw ontwerper van maatwerkjuwelen in de Koninginnegalerij in Brussel.

Les Néréides, op maat gemaakte juwelen van hoge kwaliteit

De sieraden van Les Néréides in Brussel zijn een uitnodiging om te dromen. De poëtische en kleurrijke ontwerpen worden geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en het avontuur van verre reizen. Ze scheppen een elegante, verfijnde wereld vol dieren en bloemen. Kortom, het zijn sprankelende maatwerkjuwelen voor wie houdt van authenticiteit en natuurlijke vormen.

Het assortiment bestaat uit geglazuurde creaties met dieren, maar ook uit meer klassieke stukken met metaal en gekleurde steen. Het universum dat gecreëerd wordt, is een romantische en glamoureuze wereld om in te vertoeven. Alles wordt met de hand gemaakt en is van de hoogste kwaliteit. De knowhow van deze ambachtslieden is onovertroffen – elk stuk is uniek.

Les Néréides creëren met oog voor detail. Strakke lijnen, harmonieuze kleuren en hoogwaardige materialen monden uit in boeiende thema’s die traditie en moderniteit doen samenvloeien.

Ontdek de wereld van Les Néréides in Brussel!

Spelden, broches, oorringen, armbanden, kettingen en ringen… De creatieve, dromerige geest van de ontwerper komt tot leven in de sieraden van Les Néréides in Brussel. De collectie wordt aangevuld met parfum en geurkaarsen, fris en bloemig, ontwikkeld in Grasse – in het Zuiden van Frankrijk. Vervaardigd in de zuiverste traditie van de grote parfumeurs.

Les Néréides werd opgericht in 1980 en is het resultaat van een liefdesverhaal tussen twee belgische ontwerpers. Vandaag beschikken de makers over een unieke knowhow en kan het merk bogen op een ijzersterke internationale reputatie.

Wandel door de Koninginnegalerij. Hou halt aan de kleurrijke, vrolijke etalage van dit juwelenmerk. Stap naar binnen en word verwonderd door het eigenzinnige universum van Pascale en Enzo.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt