Lobster House

Lobster House

In de levendige beenhouwersstraat, gelegen in het historisch hart van Brussel, biedt Lobster House verfijnde zeevruchten, Belgische specialiteiten en traditionele gerechten. Dit bijzonder restaurant is uw bezoek meer dan waard.

Op de menukaart: Belgische specialiteiten en brasserieklassiekers

Lobster House is een verrukkelijk restaurant in Brussel. Hier wordt de Belgische gastronomie geëerd met mossel-friet, traditionele schotels en de onmisbare garnalenkroketjes.

Het restaurant biedt een menu waar ook de grote brasserieklassiekers hun plek krijgen. Visliefhebbers komen keer op keer terug voor smakelijke visgerechten zoals paëlla of rivierkreeft. In de zaal word u bediend door attent en symphatiek personeel dat u met de glimlach verwelkomt.

Lobster House: niet te missen

Lobster House is schitterend gelegen in de Beenhouwersstraat. Brusselaars en toeristen ontdekken met plezier de kleurrijke charme van deze gezellige straat. Op het einde van de straat kunt u het standbeeld van Jeanneke Pis bezoeken, de vrouwelijke tegenhanger van manneken pis.

Het restaurant heeft twee zalen, waarvan één zaal op de eerste verdiep – waar groepen in de watten worden gelegd. Er heerst een gezellige sfeer in de Beenhouwersstraat, zeker wanneer de tafels buiten op het terras staan . Een unieke ervaring, niet te missen tijdens uw bezoek aan Brussel.

 

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt