Manufacture Belge de Dentelles

Manufacture Belge de Dentelles

Manufacture Belge de Dentelles werd opgericht in 1810. Deze specialisten staan bekend om hun artisanale producten, vervaardigd met de beste Belgische kant. Topkwaliteit, gemaakt volgens de pure traditie. Een wereld van kunst en ambacht, in het hart van Brussel.

Manufacture Belge de Dentelles: ambachtelijk kant in Brussel

Kant is een kunst. En Manufacture Belge de Dentelles beheerst deze kunst perfect. Ze eerbiedigen de aloude traditie en bieden een indrukwekkende verzameling aan antiek kant aan. In hun ateliers vervaardigen ze kant van de hoogste kwaliteit. Gemaakt in de pure, Belgische traditie – gemaakt met de hand. Lokale expertise, die al twee eeuwen lang bijzonder gewaardeerd wordt op internationaal niveau.

Deze winkel biedt een superieur assortiment aan kant, vergezeld van professionele achtergrondinformatie en persoonlijk advies. Wist u dat u hier ook terecht kunt voor handgemaakte, tinnen soldaten? Stuk voor stuk unieke items.

Manufacture Belge de Dentelles: kant in het hart van Brussel

De winkel is ideaal gelegen, in het hart van Brussel, op wandelafstand van de Grote markt en pal temidden van de historische bezienswaardigheden van de hoofdstad. Omgeven door de grandeur van de Koninginnegalerij trekt Manufacture Belge de Dentelles sinds 1847 nieuwsgierige liefhebbers én echte verzamelaars aan.

Kom naar de winkel en geniet van de gezellige sfeer. Zonder twijfel waardige aanvulling van uw uitstap naar Brussel. U geniet van professioneel advies en een warm welkom door de medewerkers van dit familiebedrijf.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt