Marcolini 9

Marcolini 9

Marcolini is een naam die gekend is over de hele wereld. Deze artisanale chocolatier  onderscheidt zich door de kwaliteit, verscheidenheid en originaliteit van zijn creaties. Ontdek de collecties bij Marcolini in Brussel, in het centrum van de stad!

De chocolade van Marcolini, een unieke know-how

Elk ontwerp in chocolade is een waar sieraad. De chocoladeproducten van Marcolini in Brussel zijn echte meesterwerken. Gekenmerkt door esthetische pracht en delicate aroma’s.

Maar wat is het geheim van Pierre Marcolini ? De cacaobonen worden geselecteerd bij de beste boeren van over de hele wereld. Die worden vervolgens geroosterd in het eigen Brusselse atelier. Daarna worden ze gemalen en onthullen ze de unieke smaken van artisanale chocolade.

Aroma’s van bloemen, gras of fruit? Ze zijn stuk voor stuk aanwezig in de “Haute Chocolaterie” van Marcolini. U beleeft de creaties van deze Meester-Chocolatier vanop de eerste rij, in de winkel van Marcolini in Brussel.

Marcolini in Brussel, maak kennis met de Haute Chocolaterie

De collecties overtreffen uw verwachtingen. De chocolade combineert intensiteit en structuur. De uitgesproken aroma’s brengen u in vervoering. Ontdek een scala aan smaken, texturen en ontwerpen.  Duik in de collectie vol pralines, truffels, repen en andere chocoladeproducten.

In d winkel van Marcolini in Brussel is elk bezoek een pure ontdekkingstocht. U leert smaken kennen. Snuift parfums op. En proeft van heerlijke creaties. Bekijk zeker ook het seizoensgebonden aanbod, van warme chocolademelk in de winter tot ijsjes in de zomer.

Authenticiteit en kwaliteit bepalen het werk van de Belgische chocolatier Marcolini, dag na dag. Kom het zelf ontdekken in de winkel van Marcolini in Brussel, in de Koninginnegalerij. De luxueuze inrichting van de boetiek vormt het gedroomde kader om het ware genot van chocolade te beleven.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt