Méert

Méert

Verwen uzelf met een heerlijke wafel van bij Méert in Brussel. Dit juweeltje vol gebak, chocolade en snoep valt simpelweg niet te weerstaan. 

De wafel van Méert, een succesverhaal

Méert is in de eerste plaats bekend om zijn voortreffelijke wafels. Gemaakt door Michael Paulus Gislenus Méert, groeiden ze al snel uit tot het vlaggenschip van dit merk. De echte wafel Méert wordtbereid op basis van boter, suiker en vanille uit Madagaskar. Een unieke creatie, gebakken volgens een recept van bijna 250 jaar oud. Een lekkernij die zelfs de meest doorgewinterde fijnproevers overtuigt.

Naast de bekende wafels biedt Méert in Brussel ook een groot assortiment aan bonbons, snoepgoed, thee en artisanaal gebak. Met bijna 300 specialiteiten groeide uit tot een baken van zoetigheden. Vol passie en creativiteit, gericht op de heerlijke zoete zonde.

Méert in Brussel: charmante tearoom

Méert in Brussel is een klein juweel van verfijning, temidden van de statige Koningsgalerij. Gebak, bonbons en snoepjes worden gepresenteerd op een bedje van traditie en knowhow.  Verwondering troef bij het zien van de prachtige, onweerstaanbare lekkernijen. Heerlijke gebakjes, prachtig snoepgoed en een adembenemend palet van kleuren en smaken.

Proef bij uw bezoek aan Méert in Brussel zeker van de beroemde wafel, met zijn unieke vanillesmaak. Maar vergeet ook de andere lekkernijen niet te proeven – of mee naar huis te nemen.

De winkel biedt ook een ruime tearoom, een chique en gezellige plek waar u comfortabel kunt ontspannen. Kies, bestel en geniet. Een feest voor alle zintuigen.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt