Mokafé Taverne

Mokafé Taverne

Taverne Mokafé in Brussel is een waar instituut. Een populair cafe in het historisch centrum van Brussel. Waar u een gevarieerde menukaart ontdekt die aan elke goesting voldoet.

Taverne Mokafé in Brussel, essentieel tijdens uw verblijf in de hoofdstad

Het terras van Mokafé in Brussel is gelegen op een unieke lokatie. U vindt deze taverne in de Koningsgalerij, niet ver van de Grote Markt en dichtbij talrijke toeristische plaatsen.

Dit brasserie-café verwelkomt u op een speciale manier. Er heerst een unieke sfeer in Mokafé – zonder twijfel dankzij de unieke charme van de oude Brusselse bistro’s, waar zowel toeristen als bewoners graag komen. Ga rustig zitten en laat u bedienen door de vlotte obers. Een tijdloze plek. Een verplichte stopplaats tijdens uw verblijf in Brussel.

Een brouwerijkaart, voor ieder wat wils

Ontbijten op het terras, lekker eten, genieten van een lekkere brunch of lunch, een koffietje drinken en een krantje lezen, uzelf trakteren op een lekker dessert … Mokafé verwelkomt u op elk moment van de dag, doorheen het hele jaar. Maak uw keuze uit de uitgebreide menukaart.

Er wordt een eenvoudige brasseriekeuken geserveerd. Verse producten en huisgemaakte desserts staan centraal. U kan er ook Belgische specialiteiten proeven, zoals garnaalkroketten en Luikse balletjes. Maar ook salades en pasta staan op het menu. Proef zeker de lekkere desserts zoals wafels, ijs, sorbets, milkshakes, taarten en koeken. De traditionele Brusselse wafels, heerlijk krokant geserveerd met warme chocoladesaus, staat uiteraard ook op de kaart.

Mokafé in Brussel biedt ook talrijke Belgische bieren aan. Deze taverne zal u niet teleurstellen. Kom gerust eens langs!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt