Monsel

Monsel

Monsel in Brussel biedt u een uitgebreide selectie aan hoeden, petten, wandelstokken en paraplu’s. Uw bezoekje zeker waard!

Hoedenwinkel in Brussel

Monsel in Brussel biedt een gevarieerde keuze aan petten en hoeden. U vindt wat u zoekt, in de stijl die u verkiest. Ontdek een fijne selectie die comfort en elegantie combineert. Vakmanschap en traditie zijn de kenmerken van dit unieke huis. Met hun assortiment voor mannen én vrouwen.

In deze mooie hoedenwinkel in Brussel, delen modellen van jonge ontwerpers de ruimte met bekende merken. Originele designs liggen broederlijk naast de klassiek vormgegeven hoofddeksels. Het beroemde merk Stetson kan uiteraard niet ontbreken. Ook modellen die 100% vervaardigd werden in België zijn verkrijgbaar.

Voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik? Bekijk de collecties en vind het hoofddeksel dat past bij uw persoonlijkheid. U zal het snel merken: alles in deze winkel is gericht op comfort en kwaliteit. Monsel vervolledigt zijn aanbod met een selectie van paraplu’s en wandelstokken.

Monsel in Brussel, een echt instituut

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen zijn de thuishaven van Monsel in Brussel. U vindt deze hoedenwinkel in het centrum van de hoofdstad, op een steenworp van de Grote markt.

Bent u op zoek naar een accessoire dat uw outfit vervolledigt? Zoekt u een hoed die bestand is tegen het slechte weer? Monsel in Brussel is het paradijs voor hoedenliefhebbers. Breng snel een bezoekje aan dit Brusselse instituut!

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt