Neuhaus

Neuhaus

Proef de creaties van échte Meester-Chocolatiers bij Neuhaus in Brussel. Bezoek de allereerste Neuhaus-boetiek die zijn deuren opende in 1857. Dompel u onder in de wereld van chocolade.

Neuhaus, buitengewoon lekkere chocolade

Ganache, nougat, praliné, Gianduja, slagroom… De authentieke Belgische chocolade overtreft al uw verwachtingen. Handgemaakt in de ateliers van Neuhaus in Brussel. Een onweerstaanbare verleiding voor de zintuigen. Deze buitengewone chocolade krijgt zijn smaak door een combinatie van superieure ingrediënten en het generatielange vakmanschap van deze Meester-Chocolatiers.

De Neuhaus chocolade is van een onovertroffen kwaliteit. Ontdek het geweldig praline-assortiment, een mengeling van smaken en unieke texturen waaraan het merk zijn internationale bekendheid te danken heeft.

De eerste Neuhaus boetiek in Brussel.

Proef het ruime assortiment aan pralines en chocoladedelicatessen. Geef je over aan de smaak én het plezier van Neuhaus-chocolade! Spring binnen in de eerste boetiek van Neuhaus in Brussel en geniet van een geweldig chocolademoment.

Neuhaus, de uitvinder van de praline, staat al sinds 1857 garant voor een hoge kwaliteit en een onnavolgbare culinaire elegantie. Neuhaus pralines worden al 160 jaar gemaakt met de beste ingrediënten.

Neuhaus is bovendien erkend Hofleverancier.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt