PAP Store

PAP Store

PAP Store in Brussel is een unieke concept store. In deze multimerkenwinkel vindt u exclusieve stukken en een selectie aan prêt-à-porter en accessoires.

PAP Store in Brussel: gewoon uniek

PAP Store is een concept store in Brussel en trekt voluit de kaart van originaliteit. Elke 3 weken wordt de collectie vernieuwd, waardoor klanten zich écht uniek kunnen voelen.

PAP Store in Brussel presenteert u een exclusieve collectie. U vindt hier een breed scala aan prêt-à-porter, tassen, dameskleding en een selectie aan schoenen en accessoires.

Welke merken u zoals vindt in deze winkel? Rails, Elliatt, Misa, Los Angeles, Master of arts, Stella Pardot, Dante, Brodie Londen … Ontdek t-shirts, tops, rokken, jurken, truien, vesten, broeken, shirts, jassen, badmode, schoenen, tassen en accessoires. Kortom, dit is the place to be voor iedereen die van mode houdt.

De oorsprong van de PAP Store in Brussel is een jonge vrouw met een passie voor mode. Zij houdt de vinger aan de pols van de laatste trends en selecteert de stukken met grote zorg.

PAP Store in Brussel, ook een e-shop

PAP Store is hét adres in Brussel voor alle fashion addicts ! De sfeer, de bakken inspiratie, de kleuren, de vormen… U wordt er werkelijk overdonderd door een originele modewereld.

De winkel is gelegen in het hart van de hoofdstad, op enkele stappen van de Grote markt, in de luxueuze Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Deze concept store in Brussel richt zich op een divers cliënteel, zowel toeristen als echte Brusselaars.

Voor een originele outfit of een buitengewoon cadeau bezoekt u PAP Store in Brussel !

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt