Pasta Divina

Pasta Divina

Pasta Divina is een befaamd Italiaans restaurant in Brussel, met een eenvoudige menukaart. Verse pasta en huisgemaakte sauzen, klaargemaakt met passie en talent. Pasta Divina nodigt u uit om de overheerlijke Italiaanse keuken te proeven.

Pasta Divina in Brussel: versheid, passie en kennis

Het concept is simpel: u stelt uw bord samen. Eerst kiest u het soort pasta en vervolgens de saus naar keuze! Penne, tagliatelle, fettucine, spaghetti, macaroni, sole, girasole, cuore… Ontdek de grote keuze van korte pasta’s, lange pasta’s en gevulde pasta’s.

Maak uw keuze uit de klassieke sauzen van de Italiaanse keuken. Probeer zeker ook de speciale sauzen:4-kazen, tomaten en aubergines, boter en salie, arrabiata, carbonara…. De oneindige combinatiemogelijkheden zijn een genot voor iedereen. Als u iets anders wilt, laat u dan verleiden door de suggesties van de chef!

Bij Pasta Divina worden de pasta en de sauzen elke dag vers bereid. Dé garantie op een onvergelijkbare versheid en smaak. Dit Italiaanse restaurant in Brussel biedt een simpele keuken aan, gebaseerd op verse producten, passie en kennis. Pure Italiaanse gastronomie. De dessertkaart is samengesteld uit traditionele Italiaanse nagerechten. Mis zeker de Tiramisu Divino niet!

Een Italiaans restaurant in het centrum van Brussel

Terwijl u kennis maakt met de verse pasta’s en de huisgemaakte sauzen, nodigt de familie Veneri u uit voor een reis doorheen de Italiaanse keuken. Dit familierestaurant verwelkomt u in een gezellige sfeer en heet u van harte welkom.

De zaal op de eerste verdieping biedt u een mooi zicht op de Kruidenmarkt. Op zonnige dagen geniet u van de bruisende hoofdstad op het terras. Dit Italiaans restaurant in het centrum van Brussel is het ideale adresje voor gastronomieliefhebbers!

Het restaurant organiseert ook professionele of privé-evenementen voor 45 personen.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt