Marcolini 21

Marcolini 21

Pierre Marcolini, gevestigd Meester-Chocolatier, tovert superieure chocoladecreaties tevoorschijn in zijn winkel in de Koninginnegalerij in Brussel. Ambachtelijke chocolade, orginele ontwerpen en overheerlijke creaties. Subtiele aroma’s gaan hand in hand met onweerstaanbare texturen. Kom snel langs!

Pierre Marcolini, een bijzondere chocolatier

Minimalistisch design, elegante en ongewone smaken, uitzonderlijk luxueze creaties… De “haute chocolaterie” van Pierre Marcolini, afgeleid van de haute couture, onderscheidt zich makkelijk van de concurrentie.

Chocolatier Pierre Marcolini bereidt zijn producten volgens een uniek productieproces, dat het aroma van de chocolade verbetert. Elke creatie heeft zijn eigen verhaal. Deze Meester-Chocolatier reist de wereld rond op zoek naar de beste cacaobonen. Die worden direct gekocht bij boeren in Venezuela, Brazilië, Ecuador, Madagaskar en het Caribische gebied. Ze worden vervolgens geroosterd, gemalen en geplet in het atelier in Brussel. Deze unieke methodes liggen aan de basis van de reputatie van Pierre Marcolini, die reikt verder dan de landsgrenzen!

Elegant. Esthetisch. Verfijnd. Elke praline is een waar kunstwerk.

De collecties van Marcolini in de winkel in Brussel, Koninginnegalerij

De winkel van Pierre Marcolini in Brussel verleidt zowel toeristen als rasechte Brusseleirs. Zijn chocolade is dan ook een uitzonderlijk product dat alle fijnproevers pleziert. Aan elke creatie gaat een heel proces vooraf: een onderzoek naar het optimale ontwerp, maar ook naar de structuur, de aroma’s en de geur.

Pierre Marcolini heeft bovendien een assortiment aan verrassende macarons ontwikkeld. Ze worden gekenmerkt door subtiele smaken, rijke texturen en unieke aroma’s. Zonder meer het ontdekken waard. Of ontdek de seizoenscollecties van deze artisanale chocolatier: warme chocolademelk in de winter en een waaier aan sorbets, eskimo’s en ijsjes in de zomer.

Kom vandaag nog de winkel van Pierre Marcolini ontdekken, in de Koninginnegalerij in Brussel. Zijn medewerkers verwelkomen u met de glimlach.

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt