Pistolet Original

Pistolet Original

Pistolet Original is een klein restaurant waar alles draait om pistolets. Deze bijzondere broodjeszaak in Brussel centrum doet de Belgische traditionele pistolets alle eer aan.

Pistolet Original, meer dan alleen een broodjeszaak in Brussel

Pistolet Original is een broodjeszaak in Brussel en biedt een ruime keuze aan van warme en koude recepten. Alles is ‘made in Belgium’ – en gemaakt met pistolets.

Hier zijn de Belgische burgers ambachtelijk en à la moment bereid. De bestelling wordt opgenomen aan de toog. Vervolgens kunt u plaatsnemen in het restaurant of op het terras.

Broodjeszaak in Brussel Pistolet Original werkt met verse en lokale producten, wat uitmondt in een lekkere en gezonde keuken. Pistolet Original is een klein aangenaam restaurant. Een typisch Brussels adresje, ideaal om te lunchen of om te genieten van een klein gerecht in een aangename sfeer.

Formule brood-catering: Belgische smaken op de kaart!

De typische kleine, ronde broodjes. Gemaakt met zachte bloem en gebakken met een gouden korst. Dat is wat Pistolet Original serveert in een kader vol originaliteit: een rood-wit decor, tegelijk design en retro.

Op de kaart vindt u een grote keuze aan gevulde pistolets, allemaal met een typisch Belgische toets. Koude en warme gerechten wisselen elkaar af in deze broodjeszaak in Brussel: americain préparé, witte kaas-radijs-ajuin, gehaktbrood-andijvie, grijze garnaalkroketten, gebraden kip-curry-appel…

Andere speciale suggesties maken ook deel uit van het menu. Probeer zeker de 100% Belgische hamburger, tomaten met grijze garnalen, een seizoenssalade of de stoofpot van de dag. Een brede selectie aan desserts, snoepgoed en drank – allemaal ‘made in Belgium’ – maken het geheel af.

De pistolets worden ter plaatse geserveerd of ingepakt om mee naar huis te nemen. Een levering aan huis in Brussel is ook mogelijk. Speciale formules voor uw zakenlunch, vergadering, professionele en privé-evenementen zijn ook mogelijk. Niet te vergeten: zondag is brunchdag!

Meer winkels
Ik accepteer "Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt