Pré de Chez Nous

Pré de Chez Nous

Rechtstreeks van de hoeve naar uw bord… Dat is het concept van Le Pré de Chez Nous, een biologisch restaurant in Brussel. Alles wordt bereid met lokale producten die niet werden bewerkt. Proef de gezonde gerechten van het seizoen.

Het concept van dit biologisch restaurant in Brussel

Het restaurant Pré de Chez Nous werkt uitsluitend met lokale producenten die aan duurzame en verantwoordelijke landbouw doen. Dat wil zeggen: produceren op kleine schaal én zonder chemische producten. Henri Depisse, de verantwoordelijke, keert terug naar de fundamenten van onze voeding. Hier word het product met finesse en eenvoud bewerkt.

Dit biologisch restaurant in Brussel serveert gezonde, verse en originele gerechten die voldoen aan de biologische normen. Elke week wordt er een nieuwe kaart samengesteld die u de keuze geeft uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten. Een kleine menukaart, samengesteld op basis van het seizoen en de inspiratie van de chef. Ook vegetariërs vinden hier hun gading.

Een slow-food adres in het midden van Brussel!

De creatieve en authentieke keuzes kenmerken restaurant Pré de Chez Nous. Op de kaart kunt u een groot palet aan kleuren, geuren en smaken ontdekken. Het beste Slow-food adres van Brussel!

Het decor blinkt uit dankzij een Scandinavische stijl. Dit biologisch restaurant in Brussel combineert lichte kleuren, natuurlijke materialen en zuiver tafellinnen. De chef, Henri Depisse, gaat aan de slag in de open keuken middenin het restaurant.

Pré de Chez Nous verwelkomt u in een originele omgeving en hartelijke atmosfeer, gelegen in een rustige straat in de oude stad.

Kies voor een unieke culinaire reis! Kom langs in dit biologisch restaurant in Brussel.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt