Raidillon

Raidillon

Raidillon biedt horloges van puur Belgische design. Met een oerdegelijk Zwitsers binnenwerk en bijhorende lederen accessoires. Dit horlogemerk heeft zijn winkel in Koninginnegalerij in Brussel. Ontdek de collectie, geïnspireerd door de wereld van de autosport.

Horloges Raidillon : ontwerp belgische, zwitserse mechanisme

Raidillon werd opgericht in 2002 en verwierf een stevige plek in de wereld van de sporthorologes. Dit Belgische merk is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage én distributie van luxueuze horloges en bijpassende accessoires.

Elk ontwerp is 100% belgisch en bevat een Zwitsers binnenwerk en een lederen armband. Die doet denken aan de handschoenen die gedragen worden door autocoureurs. De horloges van Raidillon in Brussel zijn een onmisbaar accessoire voor elke man.

Raidillon besteedt veel aandacht aan de details. En hecht bijzonder veel waarde aan de keuze van de materialen. Roestvrij staal zorgt voor de beste bescherming, een leren riem van hoge kwaliteit levert ecologisch én non-allergeen draagplezier. Raidillon horloges worden uitgegeven in beperkte oplages. Van elk model worden slechts 55 exemplaren gemaakt.

De winkel van Raidillon in Brussel

Dompel jezelf onder in de wereld Raidillon in Brussel. De winkel ligt middenin het centrum van de stad. Bekijk het assortiment, rijk aan unieke en exclusieve horloges. Vergeet ook de accessoires niet: sleutelhangers, armbanden, handschoenen, tassen en bagage.

Raidillon verwijst naar de bocht op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. Een lichte hoek, een steile helling genomen aan een snelheid van meer dan 300 km/h. Een uitdaging voor elke man – net zoals de horloges van het merk.

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt