Repetto

Repetto

Zachte, comfortabele schoenen van Franse makelij. Vervaardigd met een uniek productieproces. Gebaseerd op ervaringen uit de danswereld. Een wereld van vrouwelijkheid en lichtheid. Bezoek de boetiek van Repetto in de Koninklijke Sint-Hubertus Galerij in Brussel.

Schoenen Repetto in Brussel: traditie en know-how

Gevierd over de hele wereld voor zijn flexibele en ultracomfortabele modellen. Repetto presenteert vederlichte ballerina’s. Maar ook stadsschoenen van uitmuntende kwaliteit behoren tot het aanbod. Van sandalen en pumps tot loafers, loopschoenen, sneakers, laarzen en botjes. Elke schoen is geïnspireerd op de wereld van de dans.

Schoenen van Repetto zijn gemaakt in Frankrijk door ambachtslieden, met behulp van een unieke methode. Dat productieproces vertaalt de knowhow van mevrouw Repetto naar comfortabele schoenen voor dames met klasse.

De geschiedenis van het merk begon in 1947, met een klein productieatelier van dansslippers in Parijs. Het werd meteen een succes. Tot op vandaag blijft Repetto een steeds ruimer publiek aantrekken. Het biedt immers een collectie vrouwenschoenen én bijhorende handtassen, koffers en lederaccessoires. Zelfs een aanbod van geuren is terug te vinden in de winkel.

Boetiek Repetto in Brussel, geïnspireerd door de wereld van de dans

Dompel uzelf onder in een wereld van subtiliteit en verfijning. De collecties van schoenen Repetto zijn een streling voor het oog!

Repetto in Brussel is ideaal gelegen, op de hoek van het prestigieuze Koningsgalerij en de Schildknaapstraat. Poëtische en dromerige schoenen met wortels in de dansswereld. Klassieke balletartikelen zoals turnpakje, spikes en semi-spikes worden afgewiseld met hoogwaardige sportkleding.

In de boetiek van Repetto in Brussel wandelt u binnen ineen ware oase van luxe en verfijning !

Delen op

Meer winkels
Ik accepteer"Ik weiger." Wat is een cookie? Afsluiten

Uw parametergegevens werden goed overgemaakt